Libnet.ro
UNICEF

11:30

TUDOREL TOADER explica de ce A FUGIT de KOVESI in timpul audierii CSM: Am luat DECIZIA sa

B1 B1,
TUDOREL TOADER explica de ce A FUGIT de KOVESI in timpul audierii CSM: Am luat DECIZIA sa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat de ce nu a fost prezent miercuri la audierea sefei DNA din cadrul CSM. Ministrul a explicat ca si-ar fi dorit sa participe la audierea Laurei Codruta Kovesi,. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Am primit protocoalele de la Parchetul General. Vor fi desecretizate conform Legii 182

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca a primit protocoalele SRI de la Parchetul General si ca urmeaza sa fie parcursa procedura legala de desecretizare a documentelor. Am primit pr.

Tudorel Toader anunta ca se fac calcule pentru a se stabili impactul financiar al acordarii de despagubiri detinutilor pentru conditii necorespunzatoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca se fac calcule pentru a se stabili impactul financiar al acordarii de despagubiri ce vor fi acordate detinutilor care au stat in conditii necorespunzatoare, spunand ca nu poate avansa o suma, deoarece nu el o stabieste, iar calculele sunt facute de catre Administratia Nationala a Penitenciarelor, potrivit News. ro.

Tudorel Toader, declaratii despre despagubirile pe care le vor primi detinutii pentru conditiile din inchisori: Impactul bugetar...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi precizari despre despagubirile pe care le vor primi condamnatii care au stat in penitenciare in conditii improprii. Avem cerinta CEDO, avem exemplele.

Tudorel Toader vrea sa-i despagubeasca pe detinutii care au fost cazati in conditii improprii. Ce prevede proiectul legislativ

Tudorel Toader vrea sa-i despagubeasca pe detinutii care au fost cazati in conditii improprii. Ministerul Justitiei lucreaza la un astfel de proiect legislativ, dupa ce Romania a fost condamnata la CEDO.

Tudorel Toader anunta un proiect de lege prin care detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare primesc bani

Ministerul Justitiei lucreaza la un proiect de lege care prevede conferirea de despagubiri, compensatii materiale, pentru perioada cat un detinut a stat in conditii necorespunzatoare, a anuntat, marti, ministrul Tudorel Toader, citat de Agerpres.

Tudorel Toader, despre extradarea lui Ghita: Partea romana si-a indeplinit obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit marti despre dosarul de extradare a lui Sebastian Ghita si a precizat ca partea romana si-a respectat obligatiile. Partea romana si-a indeplinit.

Tudorel Toader, noi informatii despre extradarea lui Sebastian Ghita: Luni ma intalnesc cu ministrul Justitiei din Serbia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat, marti, noi informatii despre extradarea lui Sebastian Ghita. Toader este de parere ca Romania si-a indeplinit obligatiile si precizeaza ca luni va avea o.

Tudorel Toader cere desecretizarea protocoalelor incheiate intre structurile de Parchet si SRI

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a solicitat, ieri, procurorului general Augustin Lazar desecretizarea protocoalelor incheiate intre structurile de Parchet si Serviciul Roman de Informatii SRI).

UPDATE Tudorel Toader a cerut luni desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si DNA sau DIICOT

Tudorel Toader a cerut luni dimineata Parchetului General desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si Ministerul Public, DNA si DIICOT, in conditiile in care ministrul justitiei anuntase de vineri ca va face acest lucru. 41 Toader cere sa i se spuna daca si cate protocale au fost incheiate intre SRI si Parchetul General, DNA si DIICOT.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )