Libnet.ro
UNICEF

16:15

NOUL MINISTRU AL TRANSPORTURILOR: Va promit ca vom da in trafic toate tronsoanele de autostrada finalizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NOUL MINISTRU AL TRANSPORTURILOR: Va promit ca vom da in trafic toate tronsoanele de autostrada finalizate

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, la preluarea mandatului, ca va promite doar ca va da in folosinta acele tronsoane de autostrada finalizate. La plecarea din minister, fostul ministru, Razvan Cuc, a spus ca, in timpul mandatului sau, ritmul de lucru a fost accelerat, iar statul pe santiere a dat roade. continuă pe Ziarul Bursa

LUCIAN BODE: Va promit ca vom da in trafic toate tronsoanele de autostrada finalizate si receptionate, asa cum scrie in contract

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, promite ca se vor da in trafic toate tronsoanele de autostrada finalizate si receptionate, asa cum scrie in contract.

Noul ministru al Transporturilor promite ca va da in trafic toate tronsoanele de autostrada finalizate

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, la preluarea mandatului, ca va promite doar ca va da in folosinta acele tronsoane de autostrada finalizate. La plecarea din minister, fostul ministru, Razvan Cuc, a spus ca, in timpul mandatului sau, ritmul de lucru a fost accelerat, iar statul pe santiere a dat roade.

Noul ministru al Muncii anunta o evaluare a sistemului de pensii: Avem un deficit ingrijorator. Vom face cele mai serioase verificari

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, anunta o reducere a structurii ministerului dar si verificari serioase cu privire la situatia bugetului de pensii in conditiile in care, potrivit acesteia, PSD a lasat un deficit ingrijorator la acest buget.

Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii. Ce se intampla cu cresterea promisa

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, in Guvernul Orban, a facut un anunt despre salariile bugetarilor. Aceasta a dezbatut si masura propusa in fostul guvern PSD, cu privire la majorarea salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii Noul ministru al Muncii a fost de parere ca aceasta .

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Noul ministru al Muncii anunta ca NU vor fi taieri de pensii si salarii. Violeta Alexandru: Muncim pentru a putea avea un trai civilizat in Romania

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, a reiterat ca Guvernul Orban nu va taia pensiile si salariile. Noul titular al portofoliului a facut aceasta declaratie cand a sosit la minister, moment in care a mai.

Noul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, despre ocuparea functiilor de conducere la Parchete: Selectia trebuie facuta pe criterii obiective

Noul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, i-a indemnat pe procurorii profesionisti sa se inscrie la selectia care va fi organizata pentru ocuparea functiilor de conducere la Parchete, subliniind ca.

Noul ministru de Interne va semna imediat documentele privind sanctionarea politistilor in cazul Caracal

Noul ministru al Internelor, Marcel Vela, a declarat, marti, ca va semna imediat documentele privind sanctionarea politistilor vinovati in desfasurarea actiunii de la Caracal.

Noul ministru de Interne declara RAZBOI TOTAL clanurilor interlope

Noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Ion Vela, le declara razboi clanurilor interlope din Rom.

Noul ministru al Finantelor: Rectificarea bugetara si bugetul pe 2020, prioritatile Guvernului Orban

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, marti dimineata, ca cele doua mari prioritati ale Guvernului Orban sunt rectificarea bugetara si bugetul pe 2020. Avem mai putine ministere si vom.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )