Libnet.ro
UNICEF

20:30

Razvan Cuc anunta ca depune plangere penala impotriva fostului director CFR Calatori, Iosif Szentes, dupa inregistrarile difuzate in exclusivitate de B1 TV (VIDEO)

B1 B1,
Razvan Cuc anunta ca depune plangere penala impotriva fostului director CFR Calatori, Iosif Szentes, dupa inregistrarile difuzate in exclusivitate de B1 TV (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca va depune plangere penala impotriva lui Iosif Szentes, fostul sef al CFR Calatori, dupa inregistrarile difuzate in exclusivitate de jurnalistul B1 TV. continuă pe B1

Razvan Cuc va depune plangere penala impotriva fostului sef al CFR Calatori

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca va depune plangere penala impotriva fostului sef al CFR Calatori, Iosif Szentes, pentru ca l-ar fi inregistrat fara voia lui, in timp ce Szentes ii povestea despre o presupusa mita de jumatate de milion de euro.

Liviu Dragnea, plangere penala impotriva procurorilor DNA care l-au anchetat

Liviu Dragnea, fost lider PSD, a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare. Cu mult timp liber acum, oficialul s-a gandit sa faca plangere penala impotriva procurorilor DNA care l-au anchetat. Liviu Dragnea, plangere penala impotriva procurorilor DNA care l-au anchetat Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, executa in prezent o .

Concedieri masive la Transporturi. Anuntul facut de ministrul Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor a anuntat ca in perioada urmatoare vor avea loc concedieri masive in companiile aflate in subordinea sa. Razvan Cuc a precizat ca in ultimii ani a crescut nejustificat numarul angajatilor din companiile de stat din domeniul Transporturilor si a dat exemplul CNAIR, unde in acest moment sunt 32 de directori. Razvan Cuc anunta .

Cuc anunta ca anul acesta sunt gata maxim 100 de kilometri de autostrada: Sa-i cer lui Dumnezeu sa isi puna mandatul pe masa?!

In acest an vor fi inaugurati maxim 100 de kilometri de autostrada, dar cu conditia sa nu ploua prea mult, sustine ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Razvan Cuc, inregistrat in timp ce vorbea despre o spaga de 500.000 de euro la Ministerul Transporturilor

Inregistrare halucinanta cu Razvan Cuc. Discutia dintre acesta si Iosif Szentes, fost director cl CFR Calatori s-a lasat cu spagi imese si afaceri. Concluzia inregistrarii: 500. 000 de euro costa o functie de director! inregistrare alarmanta cu Razvan Cuc. Spaga de 500. 000 de euro, la ordinea zilei Afacei de zeci de milioane de euro si spagi .

iNREGISTRARE BOMBA cu RAZVAN CUC: Discutii despre SPAGI si afaceri in biroul ministrului Transporturilor! 500.000 de euro valoreaza o functie de director CFR Calatori Cuc: De ce sa ma duc la DNA? (VIDEO)

Afaceri de zeci de milioane de euro si spagi de cel putin 500. 000 de euro. Despre asta discuta ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in biroul sau, dupa cum o demonstreaza o inregistrare prezentata de.

RAZVAN CUC: Metroul din Drumul Taberei va circula in luna decembrie a acestui an

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, sustine ca metroul din Drumul Taberei va fi deschis traficului in decembrie 2019, intrucat nu mai exista niciun impediment in realizarea acestui plan.

Dovada ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, minte cand da vina pe studenti pentru aglomeratia din vagoane

Ministrul Transporturilor a explicat marti, ca vagoanele de tren sunt aglomerate din cauza rezervarilor facute de studenti. Se fac foarte multe rezervari de catre studenti, asta este problema, a spus Razvan Cuc. Ce nu stie ministrul, sau omite sa spuna, este ca studentii care beneficiaza de bilete gratuite nu-si pot rezerva documentele de calatorie fiind obligati sa le ridice de la ghiseu.

Razvan Cuc spune ca anul acesta vor fi dati in folosinta in jur de 100 de kilometri de autostrada

In acest an vor fi dati in trafic circa 100 de kilometri de autostrada, dintre care primii 45 in urmatoarele doua saptamani, a declarat luni seara, la TVR 1, ministrul Transporturilor Razvan Cuc, scrie Mediafax.

Cuc: ,,Nu am nicio treaba cu nicio spaga, este un santaj

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat ca va depune marti o plangere penala impotriva fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )