Libnet.ro
UNICEF

01:05

RAZVAN CUC: Se impune o restructurare masiva la toate companiile din minister

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAZVAN CUC: Se impune o restructurare masiva la toate companiile din minister

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti seara, la un post de televiziune, ca se impune o restructurare masiva la toate companiile din coordonarea ministerului, iar filtrul urmeaza sa fie facut de conducerea societatilor respective. continuă pe Ziarul Bursa

Razvan Cuc anunta concedieri masive la companiile din subordinea Ministerului Transporturilor: Cu PILE, AMANTE, NEPOATE nu poti sa generezi plus valoare

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, recunoaste ca sistemul de pile, amante, nepoate, nepotisme capuseaza toate companiile din subordinea ministerului pe care il conduce si afirma ca este nevoie de o.

Au inceput concedierile masive la stat. TAROM, prima companie unde s-au facut deja restructurari

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti seara, ca se impune o restructurare masiva la toate companiile din coordonarea ministerului, iar filtrul urmeaza sa fie facut de conducerea societatilor.

Peskov: Toate statele din G7 ar trebui consultate inaintea unei posibile reveniri la formatul G8

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat miercuri ca inaintea unei eventuale reveniri la formatul G8 este necesara o consultare cu toate statele care fac parte din actualul G7, potrivit Mediafax care citeaza TASS.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )