Libnet.ro
UNICEF

15:45

Razvan Cuc, mesaj pentru Ludovic Orban: Multumiti PSD-ului pentru proiectele lasate. Aveti grija sa nu le faceti praf pe toate!

Antena3 Antena3,
Razvan Cuc, mesaj pentru Ludovic Orban: Multumiti PSD-ului pentru proiectele lasate. Aveti grija sa nu le faceti praf pe toate!

Ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, critica programul de guvernare al liberalilor pe zona de infrastructura. DRAGI PNL-isti, ============================= Uitandu-ma pe vastul. continuă pe Antena3

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Lovitura devastatoare pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule pentru noul guvern

Scenariu soc pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule arata ca guvernul sau nu va trece de votul Parlamentului. Liberalilor le mai lipsesc cateva voturi pentru a reusi investirea noului executiv. Totul depinde.

Replica ironica a ministrului demis al Muncii pentru Ludovic Orban, pe tema majorarii salariului minim: Poate cineva ar trebui sa-i dea un reset

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai, il ataca si il ironizeaza pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa ce acesta a criticat intentia Guvernului demis de majorare a salariului minim net pe economie cu 100 de lei.

Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

Dan Barna a reiterat, marti, cerintele USR pentru sustinerea Guvernului Orban. Liderul Uniunii a declarat, inainte de intalnirea cu Ludovic Orban, programata pentru marti la ora 15. 00, ca.

USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban:Votam Guvernul doar in aceste conditii

USR-PLUS, Alianta care ar fi trebuit sa fie mana dreapta a PNL-ului, l-a sanctionat cu un avertisment dur pe premierul desemnat Ludovic Orban. USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban Pana luni, premierul desemnat Ludovic Orban a facut declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Situatia s-a .

Razvan Cuc a fost chemat la DNA in dosarul TAROM. Ministrul Transporturilor, audiat in scandalul avioanelor retinute la sol

Razvan Cuc a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de anchetatori in scandalul Tarom. Ministrul Transporturilor trebuie sa le dea explicatii procurorilor cu privire la acuzatiile formulate de fosta sefa a companiei de stat, Madalina Mezei, care a dezvaluit ca acesta i-a cerut sa tina la sol mai multe avioane .

Ce a declarat Madalina Mezei, fostul director TAROM, in fata procurorilor DNA. Dezvaluirile care-l ingroapa pe Razvan Cuc

Madalina Mezei a trecut la DIICOT pentru declaratii in cazul anularii zborurilor in ziua motiunii de cenzura. Fosta sefa TAROM a stat nu mai putin de patru ore de vorba cu procurorii. Ce a sustinut aceasta in legatura cu cerinta lui Razvan Cuc? Ce a declarat fosta sefa TAROM la DIICOT? Madalina Mezei a declarat .

Ionel Arsene, despre scandalul TAROM: Nu i-am cerut ministrului Razvan Cuc sa incalce legea sau sa comita vreun abuz

Ionel Arsene, liderul PSD Neamt, neaga faptul ca i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa tina la sol avioanele TAROM in care se aflau parlamentari ai Opozitiei in ziua motiunii. Ionel Arsene, seful lui Razvan Cuc pe linie de partid, a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru motiunea de cenzura, incercand sa mentina la Putere Guvernul Dancila.

Razvan Cuc se apara pe Facebook: Contractul la care face referire fostul sef CFR trebuia semnat pentru a nu pierde o finantare europeana de 800 milioane euro

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, sustine ca acel contract la care a facut referire fostul sef CFR SA,Constantin Axinia, la DNA,trebuia semnat pentru a nu pierde o finantare europeana de.

SURSE: Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, citat, joi, la DNA(VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost citat la Directia Nationala Anticoruptie pentru ziua de joi, pentru a da explicatie intr-un dosar in rem deschis de procurori, referitor la mai multe infractiuni,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )