Libnet.ro
UNICEF

11:45

RAZVAN CUC: Urmeaza restructurari la companiile din cadrul ministerului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAZVAN CUC: Urmeaza restructurari la companiile din cadrul ministerului

Noua organigrama a societatii TAROM a fost discutata in Consiliul de Administratie si urmeaza restructurari la majoritatea companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. continuă pe Ziarul Bursa

RAZVAN CUC: Este normal sa nu ne batem joc de banii romanilor

Compania de Autostrazi va da constructorului de pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva un termen rezonabil pentru remedierea problemelor identificate acolo, iar in caz contrar cu siguranta se va intra intr-o procedura de reziliere a contractului, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

Razvan Cuc, despre metroul din Drumul Taberei: Sunt rezolvate toate problemele la Magistrala 5. Termenul stabilit pentru darea in folosinta a ramas luna decembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa ca termenul stabilit pentru darea in folosinta a metroului din Drumul Taberei a ramas luna decembrie. Razvan Cuc a.

Autostrada Lugoj-Deva, tinuta inchisa pentru probleme minore. Razvan Cuc: Mergeti sa vedeti daca e bine pus gardul

Ministrul Razvan Cuc si seful CNAIR, Sorin Scarlat, au oferit explicatii despre neregulile constatate pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj - Deva, care au dus la amanarea inaugurarii celor 43 de kilometri de autostrada, programata la mijlocul lunii august.

Diplomatii britanici se vor retrage, in cateva zile, de la intalnirile de luare a deciziilor din cadrul UE

Diplomatii britanici se vor retrage din structurile de putere internationale ale UE de la Bruxelles in cateva zile, in conformitate cu prima declaratie a premierului Boris Johnson in Camera Comunelor, in care a spus ca va dezlega diplomatia britanica de afacerile UE, relateaza The Guardian.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2775 seconds )