Libnet.ro
UNICEF

13:45

USR, reactie DURA dupa ce Cuc s-a plans de pilele si amantele din ministerul Transporturilor: TUPEUL PSD-LA-GUVERNARE E TOTUSI INCREDIBIL!

B1 B1,
USR, reactie DURA dupa ce Cuc s-a plans de pilele si amantele din ministerul Transporturilor: TUPEUL PSD-LA-GUVERNARE E TOTUSI INCREDIBIL!

Deputatul USR, Catalin Drula,reactioneaza dur dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a recunoscut ca sistemul de pile, amante, nepoate, nepotisme capuseaza toate companiile din subordinea. continuă pe B1

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Avocatul familiei Luizei Melencu a avut o reactie dura dupa ce s-a anuntat ca se va relua analiza oaselor gasite in padurea de langa Caracal. Tonel Pop este nemultumit ca legistii nu au precizat ce inseamna reluarea testelor ADN si se teme ca in perioada urmatoare nu vor mai aparea informatii cu privire la acest .

Legatura dintre Florin Piersic si Cristian Pomohaci. Actorul , reactie dura dupa ce a fost pus la zid ca apare alaturi de fostul preot: Niste HIENE

Florin Piersic a reactionat dur dupa ce a fost criticat ca s-a fotografiat alaturi de Cristian Pomohaci, fostul preot acuzat de relatii sexuale cu un minor. Toate comentariile si parerile negative au fost.

Mihaela Bilic, reactie dura dupa ce a fost data in judecata de Lygia Alexandrescu: Mi se pare un fals intolerabil saprofitati de perceptia deformata ca sunteti medic

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a reactionat dur dupa ce a fost data in judecata de Lygia Alexandrescu, presedintele Societatii Romane de Educatie Nutritionala, pentru comentarii defaimatoare. Mai exact, intr-o serie de postari pe Facebook, dr. Bilic a precizat ca Alexandrescu nu este doctor, ci a absolvit Facultatea de Chimie, iar acest lucru nu-i da dreptul sa ofere consultatii.

Florin Piersic, reactie dura dupa ce a fost pus la zid ca apare alaturi de Pomohaci: Sunteti ca niste hiene!Nu mai aveti nimic sfant pe lume

Actorul Florin Piersic 83 de ani) a scris in mediul online un text dur dupa ce a fost judecat pentru ca apare intr-un clip video alaturi de preotul caterisit Cristian Pomohaci 50 de ani).

Reactie dura a lui Florin Piersic, dupa ce a fost criticat ca s-a pozat cu Cristian Pomohaci. Nu mai aveti nimic sfant!

Florin Piersic a fost pus la zid de catre fanii sai, dupa filmarile in care a aparut alaturi de controversatul Cristian Pomohaci. Iubitul actor a scris, in mediul online, un text extrem de dur pentru toti cei care l-au judecat aspru in urma imaginilor video vazute. Ce le-a spus acesta? Piersic, reactei dupa ce a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )