Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis ataca la CCR proiectul de lege care le da puteri sporite politistilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ataca la CCR proiectul de lege care le da puteri sporite politistilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis ataca la CCR legea care le permite politistilor sa foloseasca dispozitive cu electrosocuri

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis, luni, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR pe legea privind infiintarea unei institutii aflate in subordinea prim-ministrului

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constitutionala, cu privire la Legea privind infiintarea Consiliului national pentru dezvoltarea resurselor umane din administratia publica, potrivit unui.

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la OUG prin care se modifica legea de organizare a REFERENDUMULUI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la legea prin care este aprobata Ordonanta de urgenta de modificare si completare a legii privind organizarea si desfasurarea.

Klaus Iohannis a atacat la CCR modificarile aduse Legii referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 86/2018 pentru.

Bogdan Chireac, analiza dupa mutarile lui Klaus Iohannis: in acest an nu va respecta nicio lege

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declaratiile facute vineri, 4 ianuarie, de catre presedintele Klaus Iohannis. Bogdan Chirieac a comentat, la Romania TV, declaratiile facute vineri de catre.

Este OFICIAL: Klaus Iohannis a semnat decretele prin care Rovana Plumb si Eugen Teodorovici sunt numiti interimari la Transporturi si Dezvoltare regionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele privind desemnarea unor interimari la ministerele Dezvoltarii regionale si Transporturilor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Liviu Plesoianu, provocare pentru Klaus Iohannis

Liviu Plesoianu a reactionat la declaratiile lui Klaus Iohannis privind alegerile prezidentiale, pe care il provoaca deja la o dezbatere televizata. Iohannis: Sunt foarte optimist la alegerile.

Nicolicea propune o lege care sa introduca termene de aplicare a deciziilor CCR / Codrin Stefanescu: Ideea este exceptionala / PSD ia n calcul si o plngere mpotriva lui Iohannis pentru nerevocarea lui Lazar

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat sambata, pentru Mediafax, ca va propune conducerii PSD o initiativa legislativa care sa introduca termene de aplicare a deciziilor CCR si care sa explice sintagmele hotararilor Curtii, in contextul actiunilor presedintelui Klaus Iohannis legate de remaniere. Propunerea a fost salutata de colegul Codrin Stefanescu, secretar general al PSD, care a mentionat pe de alta parte ca partidul ia in considerare depunerea unei plangeri penale impotriva lui Klaus Iohannis pentru refuzul revocarii procurorului general Augustin Lazar, afirmand ca presedintele a comis un act de trafic de influenta.

KLAUS IOHANNIS NU MAI REPETA GRESEALA DIN CAZUL KOVESI Revocarea procurorului general, respinsa pe motive de ilegalitate

Klaus Iohannis are dreptul sa refuze revocarea, pe ilegalitate, conform motivarii data de CCR deciziei 358/2018.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )