Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis a atacat la CCR modificarile aduse Legii referendumului

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a atacat la CCR modificarile aduse Legii referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 86/2018 pentru. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis sesizeaza CCR pe legea privind infiintarea unei institutii aflate in subordinea prim-ministrului

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constitutionala, cu privire la Legea privind infiintarea Consiliului national pentru dezvoltarea resurselor umane din administratia publica, potrivit unui.

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la OUG prin care se modifica legea de organizare a REFERENDUMULUI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la legea prin care este aprobata Ordonanta de urgenta de modificare si completare a legii privind organizarea si desfasurarea.

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea n baza careia a fost organizat referendumul pentru familie

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului care modifica Legea referendumului si in baza careia a fost organizat referendumul pentru familia traditionala. Una dintre prevederile contestate de seful statului da posibilitatea ca numarul participantilor la referendum sa fie mai mare decat al celor care si-au exprimat votul.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea care le permite politistilor sa foloseasca dispozitive cu electrosocuri

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis, luni, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei.

Iohannis trimite la CCR legea care invita la fraudarea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea de aprobare a OUG 86/2018, o ordonanta de urgenta prin care guvernul Dancila a aprobat organizarea referendumului pentru familia traditionala timp de doua zile. Ordonanta, care a modificat Legea de organizare a Referendumului, deschide calea catre fraude electorale.

Klaus Iohannis ataca la CCR proiectul de lege care le da puteri sporite politistilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si.

Iohannis a sesizat la CCR modificarea Legii referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

KLAUS IOHANNIS NU MAI REPETA GRESEALA DIN CAZUL KOVESI Revocarea procurorului general, respinsa pe motive de ilegalitate

Klaus Iohannis are dreptul sa refuze revocarea, pe ilegalitate, conform motivarii data de CCR deciziei 358/2018.

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )