Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii. Stanescu si Sova nu mai sunt, oficial, ministrii

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretele de vacantare pentru Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii. Stanescu si Sova nu mai sunt, oficial, ministrii

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat. continuă pe B1

Klaus Iohannis a semnat decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova

Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind demisia ministrilor Paul Stanescu si Lucian Sova, dupa decizia din 19 decembrie a Curtii Constitutionale.

Iohannis a semnat decretele de vacantare a posturilor de ministri de la Dezvoltare si Transporturi

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele prin care se constata vacantarea functiilor de membri ai Guvernului prin demisia lui Paul Stanescu, la ministerul Dezvoltarii si Lucian Sova, la ministerul.

Iohannis a semnat decretele privind vacantarea portofoliilor de la Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele pentru constatarea vacantei portofoliilor de la Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor.

Decizie de ULTIMA ORA: Klaus Iohannis a semnat decretul: Guvernul Dancila este DIRECT VIZAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, 3 ianuarie, mai multe decrete, printre care si pe cel de promulgare a Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, potrivit unui comunicat de presa al.

Decizie de ULTIMA ORA. Klaus Iohannis a semnat decretul: Guvernul Dancila este DIRECT VIZAT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, 3 ianuarie, mai multe decrete, printre care si pe cel de promulgare a Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, potrivit unui comunicat de presa al.

Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis retrimite la Parlment, pentru reexaminare, proiectul de lege privind modificarea Legii Educatiei Nationale. Anuntul a fost facut, joi, de catre consilierul prezidential Ligia.

Klaus Iohannis retrimite in Parlament pentru reexaminare Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat consilierul prezidential pe Educatie. in cadrul unei declaratii de presa sustinute de la Cotroceni, Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant.

Klaus Iohannis trimite in Parlament, pentru reexaminare, Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat Ligia Deca, consilierul prezidential pe Educatie in cadrul unei declaratii de presa. Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant.

PSD, mesaj pentru Klaus Iohannis

Partidul Social Democrat ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa lase deoparte vendetele politice si sa deblocheze situatia de la ministerele Transporturilor si Dezvoltarii Regionale. Romania.

Ce s-a intamplat la nunta lui Klaus Iohannis. Dezvaluirea facuta de o ruda a cuplului prezidential

Carmen si Klaus Iohannis s-au cunoscut in timpul facultatii. Citeste si: Mihai Voropchievici, previziune teribila pentru Klaus Iohannis Pentru Klaus a fost dragoste la prima vedere. Carmen s-a indragostit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )