Libnet.ro
UNICEF

22:01

Klaus Iohannis sesizeaza CCR: Presedintele, miscare de ULTIM MOMENT

B1 B1,
Klaus Iohannis sesizeaza CCR: Presedintele, miscare de ULTIM MOMENT

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, joi, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 85/2016 pentru modificarea si. continuă pe B1

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu privire la legea care modifica OUG privind pescuitul si acvacultura

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 85/2016 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, considerand ca actul normativ incalca mai multe prevederi ale Constitutiei.

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu privire la o lege. Actul normativ ar incalca mai multe prevederi ale Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 85/2016 pentru modificarea s.

Este oficial! Comercializarea pungilor de plastic a fost interzisa. Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje,.

Klaus Iohannis, miscare-bomba in plin scandal. Premierul Dancila, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta Administratia Prezidentiala. Discutia vizeaza.

Klaus Iohannis primeste o lovitura in Parlament: Legea referendumului, presedintele scos din joc

Presedintele Romaniei nu va mai avea dreptul sa convoace referendumuri. Camera Deputatilor a respins cererea lui Klaus Iohannis de reexaminare a noii legi a referendumului si a adoptat proiectul cu prevederile ce au.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele cere lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele a cerut lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Klaus Iohannis a promulgat o lege extrem de importanta. Mii de firme sunt vizate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice, de la 1 iulie 2018, introducerea pe piata din Romania a pungilor din plastic subtire cu maner, dar si comercializarea acestora, dupa data de 1.

Legea care interzice comercializarea pungilor din plastic subtire a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea care interzice introducerea pe piata din Romania a pungilor din plastic subtire, cu maner incapand cu 1 iulie 2018) si comercializarea acestora incepand cu 1 ianuarie 2019) a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis.

Premierul Dancila ii da sah presedintelui Klaus Iohannis: Sa publice stenograma discutiei de astazi

Premierul Viorica Dancila s-a declarat uimita de comunicatul transmis de Adminstratia Prezidentiala dupa intalnirea pe care a avut-o marti cu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca cel mai bine ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )