Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea curteaza CCR in contextul pronuntarii in privinta completurilor de trei judecatori

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea curteaza CCR in contextul pronuntarii in privinta completurilor de trei judecatori

Liviu Dragnea, liderul PSD, a confirmat, joi, in cadrul unei conferinte de presa la Dumbraveni, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in privinta completurilor de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) ar putea avea ca efect reluarea procesului in care a fost condamnat, pentru a doua oara, la 3 ani si 6 luni de inchisoare, cu executare, pentru instigare la abuz. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea curteaza CCR in contextul pronuntarii sale in privinta completurilor de trei judecatori

Liviu Dragnea, liderul PSD, a confirmat, joi, in cadrul unei conferinte de presa la Dumbraveni, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in privinta completurilor de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) ar putea avea ca efect reluarea procesului in care a fost condamnat, pentru a doua oara, la 3 ani si 6 luni de inchisoare, cu executare, pentru instigare la abuz.

Dragnea: Decizia CCR ar putea avea ca efect reluarea procesului meu

Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca o decizie a CCR in privinta completurilor de trei judecatori de l.

Procesul lui Liviu Dragnea s-ar putea relua. Explicatia liderului PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Dumbraveni, ca o decizie a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in privinta completurilor de trei judecatori de la inalta.

Procesul lui Liviu Dragnea s-ar putea relua. Explicatia liderului PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Dumbraveni, ca o decizie a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in privinta completurilor de trei judecatori de la inalta.

Curtea Constitutionala, asteptata astazi sa ia decizia care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la inchisoare

Curtea Constitutionala este asteptata vineri, dupa doua amanari, sa pronunte decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la instanta suprema. Daca CCR constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, sentintele din prima instanta in cazuri de coruptie ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele reluate de la zero. O astfel de hotarare l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

UPDATE Curtea Constitutionala amana pentru 20 mai decizia care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la inchisoare

Curtea Constitutionala a amanat vineri, pentru 20 mai, decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la instanta suprema. Data coincide cu cea stabilita de Curtea Suprema pentru dosarul in care Liviu Dragnea este judecat si pentru care a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Liviu Dragnea: De ce ar trebui romanii sa manance produse agroalimentare mai proaste decat cele din Vest? Noi suntem cobaii Europei? Noi suntem poporul pe care ei au hotarat sa faca experimente?

Aflat la Botosani, Liviu Dragnea a vorbit din nou despre dublul standard din Uniunea Europeana privind produsele alimentare. Liderul PSD a declarat ca romanii nu trebuie sa manance produse agroalimentare mai.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa o felicit pe doamna prim-ministru pentru modul cum rezista la atacuri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis felicitari premierului Viorica Dancila pentru modul cum rezista la toate atacurile la adresa sa, transmitand si Guvernului aprecieri pentru ceea ce realizeaza.

Liviu Dragnea: Dezvoltam Romania in mod echilibrat si vrem sa facem viata romanilor mai buna

Vrem sa facem viata romanilor mai buna si dezvoltam Romania in mod echilibrat, a sustinut Liviu Dragnea. Liderul PSD a facut, pe Facebook, un rezumat al intalnirii cu social-democratii si cu simpatizantii.

Liviu Dragnea anunta acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodarie din nord-estul tarii

Liviu Dragnea a anuntat, la Botosani, ca Guvernul va aproba curand, prin Ordonanta de Urgenta, un program de sprijin pentru locuitorii din nord-estul tarii, prin acordarea a 20. 000 de lei de gospodarie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )