Libnet.ro
UNICEF

10:45

Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Nu am facut presiuni asupra lui Tudorel Toader. Vom face ce spune CCR in motivare

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Nu am facut presiuni asupra lui Tudorel Toader. Vom face ce spune CCR in motivare

Liviu Dragnea a vorbit, joi, despre motivarea Curtii Constitutionale cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei. intrebat daca a facut presiuni asupra luiTudorel Toder, Liviu Dragnea a spus. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre amenintarile lui Vladimir Putin: Iohannis si Melescanu sa ne traduca aceste informatii

Liviu Dragnea a vorbit, joi, despreafirmatiile lui Vladimir Putin potrivit carora tarile UE care gazduiesc sisteme de rachete americane vor deveni tinte ale Rusiei in cazul unui razboi. Presedintele.

Ce spune Comisia de la Venetia despre Legile Justitiei si Codurile Penale: legi proaste, reluati procedura

Comisia de la Venetia a publicat luni rapoartele cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei si Codurilor Penale, criticand nu doar continutul acestora, ci si modul lipsit de transparenta si graba cu care au fost facute.

Ce spune Comisia de la Venetia despre Legile Justitiei si Codurile Penale

Comisia de la Venetia a publicat luni rapoartele cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei si Codurilor Penale, criticand nu doar continutul acestora, ci si modul lipsit de transparenta si graba cu care au fost facute.

Liviu Dragnea, despre consultarile cerute de Klaus Iohannis: Am decis sa mergem la Cotroceni

Update: in cadrul BPN, am decis doua lucruri. Unul sa mergem la Cotroceni astazi si componenta delegatiei. Dupa iesirea de la Cotroceni o sa facem declaratii in fata presei si veti afla ce am discutat.

Dragnea, dupa consultarile cu Iohannis: Nu suntem de acord cu reluarea procesului legislativ pe legile justitiei. PSD i-a lasat presedintelui un set de principii privind garantarea independentei justitiei(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, cu prsedintele Klaus Iohannis ca social-democratii nu sunt de acord cu reluarea procesului legislativ cu privire la legile.

Iohannis vrea ca PSD sa reia de la zero dezbaterea pe legile Justitiei in Parlament. Vreau intelegere politica intre partide

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, inainte de a incepe consultarile cu partidele, ca doreste sa se obtina o intelegere politica pentru a relua ciclul legislativ pe legile justitiei, cu responsabilitate si transparenta, care sa duca la modernizarea acestora. Iohannis a subliniat ca el vrea sa fie mediator, nu sa incheie vreun pact cu partidele. La aceasta ora a inceput intalnirea cu delegatia PSD condusa de Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, dupa consultari: in opinia noastra nu e nevoie sa reluam procesul legislativ, pentru ca exista acea ordonanta in Parlament

Liviu Dragnea a facut o serie de declaratii la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema legilor justitiei. Am avut intalnire cu domnul presedinte Iohannis, pe tema legilor.

Liviu Avram, despre consultarile de la Cotroceni: Semnalul e clar. Dragnea Co nu vor sa lase nimic din ceea ce au apucat deja sa puna in sarsanale

Jurnalistul Liviu Avram a scris, pe pagina sa de Facebook, faptul ca reforma facuta de PSD si ALDE pe domeniul Justitiei nu are legitimitate, deoarece in campania din 2016 nu au discutat aceasta tema. Mai mult, Avram considera ca echipa aleasa de Liviu Dragnea pentru consultarile de la Palatu Cotroceni e un semnal.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: S-a inventat o problema acolo unde nu era

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre posibila remaniere a ministrului Justitiei, precizand de unde au aparut zvonurile. Noi nu am avut o discutie in partid despre domnul Tudorel T.

Comisia de la Venetia a trimis RAPORTUL FINAL pe LEGILE JUSTITIEI: Anumite aspecte risca sa submineze independenta magistratilor din Romania

Comisia de la Venetia a publicat, luni, pe site-ul institutiei forma finala a raportului privind Legile Justitiei. Potrivit documentului, au fost mentinute recomandarile din raportul preliminar din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3022 seconds )