Libnet.ro
UNICEF

13:00

Planul ascuns al lui Klaus Iohannis de Sarbatori

Antena3 Antena3,
Planul ascuns al lui Klaus Iohannis de Sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis ignora decizia Curtii Constitutionale de a lua act deindata de demisiile ministrilor din Cabinetul Dancila. Iohannis profita de Sarbatori pentru a trege de timp, astfel incat. continuă pe Antena3

Planul ascuns al lui Klaus Iohannis de Sarbatori, privind numirea a doi ministri

Presedintele Klaus Iohannis ignora decizia Curtii Constitutionale de a lua act deindata de demisiile ministrilor din Cabinetul Dancila. Iohannis profita de Sarbatori pentru a trege de timp, astfel incat.

Klaus Iohannis: CSAT a aprobat proiectul de buget pentru domeniul securitatii nationale

Update:Consiliul Suprem de Aparare a Tariia aprobat proiectul de buget pentru domeniul securitatii nationale si Planul de inzestrare al Armatei 2019 - 2028, a anuntat Klaus Iohannis. Am.

SONDAJ. Credeti ca s-a facut de ras presedintele Klaus Iohannis la sedinta de Guvern?

Presedintele Klaus Iohannis s-a facut de ras joi participand la sedinta de Guvern. Nu avea ce sa caute acolo, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Klaus Iohannis, invitat voalat sa plece din sedinta.

Presedintele Klaus Iohannis era la Sibiu in timpul sedintei de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a preferat vacanta, in locul participarii la sedinta de Guvern de vineri. Presedintele a ales sa mearga la Sibiu, chiar in timpul sedintei de Guvern. Reporterii Antena 3 au.

Klaus Iohannis a ajuns la Guvern. Presedintele va participa la sedinta ministrilor (VIDEO)

UPDATE: Iohannisare o discutie cuDancila, in biroul acesteia de la Guvernul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a ajuns joi, in jurul orei 15. 05, la Palatul Victoria, pentru a lua parte.

Mai multe universitati private din Romania au fost desfiintate. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete cu privire la desfiintarea unor institutii de invatamant private cum ar fi Universitatea Financiar-Bancara din Bucuresti sau Universitatea George Baritiu din Brasov, informeaza Administratia Prezidentiala.

Controversata Lege offshore a fost PROMULGATA de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea offshore modificata, actul in care sunt prevazute conditiile in care pot fi scoase si vandute gazele din Marea Neagra, se arata pe pagina Administratiei.

Cum a incearcat Viorica Dancila sa-l dea afara pe Klaus Iohannis de la sedinta de Guvern

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a plecat de la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, joi, la Palatul Victoria, pentru a participa la sedinta de Guvern, asa cum a anuntat, de.

Viorica Dancila, declaratii facute sub lupa lui Klaus Iohannis: Ma bucur ca opinia dvs. de astazi este tocmai in aceasta directie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza, joi, sedinta de Guvern de la Palatul Victoria. in prezenta sefului statului, premierul Viorica Dancila a declarat ca se bucura de faptul ca presedintele arata.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in memoria eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, vineri, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Seful statului a tinut si un moment de reculegere. Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )