Libnet.ro
UNICEF

11:16

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu privire la legea care modifica OUG privind pescuitul si acvacultura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu privire la legea care modifica OUG privind pescuitul si acvacultura

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 85/2016 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura, considerand ca actul normativ incalca mai multe prevederi ale Constitutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu privire la o lege. Actul normativ ar incalca mai multe prevederi ale Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 85/2016 pentru modificarea s.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR: Presedintele, miscare de ULTIM MOMENT

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, joi, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 85/2016 pentru modificarea si.

Iohannis, avertisment pentru Guvern: Legea salarizarii, in contradictie cu principiile egalitatii

Ca urmare a intalnirii dintre premierul Dancila si ministrul Muncii cu presedintele Klaus Iohannis, acesta a lansat un avertisment pentru Guvern cu privire la Legea Salarizarii, pe care o considera imprudenta si necorelata cu dinamica economiei, scrie.

Presedintele Iohannis a fost scos din legea Referendumului

Legea pentru organizarea referendumului a fost votata in plenul Camerei Deputatior, miercuri la pranz, exact in forma adoptata de Senat, fara sa se accepte cererea de reexaminare a presedintelui.

Presedintele Iohannis se intalneste, astazi, cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, pentru o discutie legata de aplicarea Legii salarizarii unitare si efectele sale.

Presedintele Iohannis se va intalni maine cu Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se arata intr-un anunt de presa facut public de Adminsitratia Prezidentiala.

intalnirea dintre presedintele Iohannis si premierul Dancila, a inceput

La ora transmiterii stirii, la Palatul Victoria are loc intalnirea dintre presedintele Klaus Iohanni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )