Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, replica dupa ce sefa Curtii Supreme l-a criticat pentru revocarea lui Kovesi

B1 B1,
Tudorel Toader, replica dupa ce sefa Curtii Supreme l-a criticat pentru revocarea lui Kovesi

Presedinta Curtii Supreme, Cristina Tarcea, s-a aratat intrigata de modul in care s-au desfasurat lucrurile in ceea ce priveste revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in opinia sa, totul a fost. continuă pe B1

Tudorel Toader, replica dupa ce a fost criticat de sefa Curtii Supreme: Sa intelegem ca este normal ca un judecator de rang inalt sa faca politica?

Tudorel Toader a criticat-o pe sefa Inaltei Curti, Cristina Tarcea, care, intr-un interviu, a facut mai multe declaratii cu privire la situatia actuala din Justitie.

Tudorel Toader, reactie dupa ce sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a caracterizat revocarea sefei DNA drept un proces politizat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat vineri la declaratiile sefei Curtii Supreme, Cristina Tarcea, care declarase ca nu i se pare normal ca ministrul Justitiei sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la revocarea unui procuror-sef.

Sefa Curtii Supreme, despre amnistie si gratiere: Ma intreb daca intr-o societate atat de scindata si de fragmentata, momentul ar fi tocmai cel mai potrivit

Presedinta Curtii Supreme, Cristina Tarcea, nu considera ca o lege privind amnistia si gratierea este tocmai oportuna in actuala situatie in care se gaseste Romania. Stau si ma intreb daca intr-o.

Sefa Curtii Supreme, despre revocarea lui Kovesi: Am privit intrigata ce s-a intamplat. E inadmisibil...

Presedinta Curtii Supreme, Cristina Tarcea, s-a aratat intrigata de modul in care s-au desfasurat lucrurile in ceea ce priveste revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in opinia sa, totul a fost.

Sentinta finala in cazul lui Dragnea ar putea fi grabita. Sefa Curtii Supreme a cerut toate motivarile pana pe 1 septembrie

Presedintele Curtii Supreme, Cristina Tarcea, le-a cerut tuturor judecatorilor sa termine pana la 1 septembrie redactarea motivarilor in dosarele penale, altfel va sesiza Inspectia.

Disputa intre ministrul Tudorel Toader si procuroarea Alexandra Lancranjan pe tema abuzului in serviciu, in atentia CSM

Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu si face verificari dupa schimbul de replici de sambata, de pe Facebook, dintre ministrul Justitiei Tudorel Toader si procurorul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Alexandra Lancranjan pe tema modului in care este reglementat abuzul in serviciu in Germania.

Tudorel Toader, reactie la anuntul ca procurorul DNA care a deschis dosarul Tel Drum este cercetat pentru ca l-a contrazis pe Facebook

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi referindu-se la sesizarea din oficiu a Inspectiei Judiciare in cazul afirmatiilor facute de procurorul DNA Alexandra Lancranjan, ca aceasta reprezinta doar problema Inspectiei Judiciare. Lancranjan este procurorul care instrumenteaza dosarul Tel Drum in care l-a pus sub acuzare pe Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu, frauda cu fonduri europene si constituirea unui grup infractional organizat.

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Reactia lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT.

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Tudorel Toader: Sa asteptam pana luni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA, insa are convingerea ca numarul candidatilor va fi mai mare decat cel de la concursul pentru functia de manager al DIICOT.

Niciun candidat nu s-a inscris la concursul pentru ocuparea functiei de sef al DNA. Tudorel Toader: Sa asteptam

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca atunci cand a verificat, in urma cu o zi, niciun procuror nu se inscrisese in cursa pentru sefia DNA. Fiti de acord ca nu monitorizez.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )