Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ciolos: E pentru prima data in istoria UE cand sefii de stat accepta o datorie publica europeana. Ce a pregatit Guvernul pana acum nu e suficient

Adevărul Adevărul,
Ciolos: E pentru prima data in istoria UE cand sefii de stat accepta o datorie publica europeana. Ce a pregatit Guvernul pana acum nu e suficient

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a salutat acordul de la Bruxelles privind planul de redresare economica a UE, dar a atras atentia ca Guvernul a aratat pana in prezent ca nu e pregatit sa gestioneze situatia. continuă pe Adevărul

Banchetul Nobel, anulat pentru prima data in mai bine de jumatate de secol, din cauza crizei epidemice

Din cauza crizei sanitare declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 la nivel global, banchetul Nobel din aceast an a fost anulat,pentru prima data in mai bine de jumatate de secol, a relatat marti.

Reuters: pentru prima data, planeta inregistreaza peste un milion de noi infectari cu coronavirus in 100 de ore

Numarul global de infectii cu coronavirus a trecut vineri de 14 milioane, marcand prima oara cand a aparut o crestere cu un milion de cazuri in 100 de ore, informeaza Reuters.

Proiect umanitar: 100 copii din medii defavorizate vor vedea pentru prima data marea

O noua actiune caritabila a fost initiata de tanarul voluntar, Mihai Caldararu. Nu mai putin de 100 de copii din medii defavorizate, care nu au vazut niciodata marea vor merge intr-o tabara din.

Secretele Palatului Elisabeta, dezvaluite la Antena 3. Uniformele Regelui Mihai I, pentru prima oara la Bucuresti

Secrete din Palatul Elisabeta! in premiera, ultima resedinta oficiala a regelui Mihai isi deschide portile pentru toti romanii. Mihaela Birzila a filmat, in exclusivitate, pentru telespectatorii Antena 3, uniformele regelui Mihai, vechi de 80 de ani, aduse pentru prima oara la Bucuresti din Elvetia.

Lidia Buble, declaratie soc despre Razvan Simion. Ce s-a intamplat cand a divortat de fosta sotie

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit in urma cu cateva saptamani, dupa cinci ani de relatie, dar acestia colaboreaza in continuare in plan profesional. Artista a vorbit pentru prima data despre acest subiect, dar si despre inceputul relatiei lor. Lidia Buble, declaratie soc despre Razvan Simion Am fost judecata pentru ce eram si ce .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )