Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dacian Ciolos doreste cat mai multe angajari ale raspunderii din partea Guvernului Orban

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos doreste cat mai multe angajari ale raspunderii din partea Guvernului Orban

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata seara, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca isi doreste organizarea de alegeri locale in doua tururi, mentionand ca premierul Ludovic Orban a facut un pas curajos atunci cand a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in fata Parlamentului pe acest subiect. continuă pe Antena3

UPDATE Greva spontana la depourile CFR. in mai multe locuri din tara 1.400 de oameni au incetat lucrul pentru patru ore, cel putin 15 trenuri au fost anulate. Oamenii s-au intors la lucru in jurul orei 12

Joi dimineata a fost declansata o greva spontana de catre angajatii de la mai multe depouri ale CFR din tara, in mai multe orase precum Brasov, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Cluj, Suceava sau Timisoara. Mai multe trenuri au fost anulate, unele surse spun ca ar fi vorba de cel putin 15, altele spun ca sunt 19, dar CFR Calatori NU a publicat lista. Angajatii Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive CFR - SCRL Brasov au oprit inca de marti lucrul, pe motiv ca CFR Calatori incearca sa o falimenteze, prin preluarea etapizata a personalului. CFR Calatori nu a mai incheiat niciun contract de prestari servicii cu SCRL. UPDATE La 12. 40 ministerul Transporturilor a anuntat ca, in urma discutiilor, conflictul a fost stins si SCRL si-a reluat activitatea.

Dacian Ciolos: Fuziunea USR-PLUS trebuie sa aiba loc cat mai repede, dar nu se poate produce mai devreme de un an

Liderul PLUS Dacian Ciolos sustine ca fuziunea dintre USR-PUS trebuie sa aiba loc cat mai repede, adaugand ca tehnic vorbind aceasta nu se poate produce in mai putin de un an, pentru ca urmeaza doua randuri de alegeri. El a mai spus ca PLUS are aproape 18. 000 de membri si atinge un tip de electorat pe care USR nu l-a atins.

Dacian Ciolos: Fuziunea USR-PLUS trebuie sa aiba loc cat mai repede

Liderul PLUS Dacian Ciolos sustine ca fuziunea dintre USR-PUS trebuie sa aiba loc cat mai repede, adaugand ca tehnic vorbind aceasta nu se poate produce in mai putin de un an, pentru ca urmeaza doua randuri de alegeri. El a mai spus ca PLUS are aproape 18. 000 de membri si atinge un tip de electorat pe care USR nu l-a atins.

Dacian Ciolos arunca bomba: Daca PNL are vreun candidat pentru primaria Capitalei, sa il puna pe masa bucurestenilor, nu pe masa tocmelilor

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri, in cadrul evenimentului de lansare a platformei candidaturii lui Vlad Voiculescu pentru Primaria Capitalei, ca daca liberalii vizeaza o candidatura in Bucuresti, ar trebui sa o prezinte in public.

Romanii si-au portat aproape un milion de numere de telefon in 2019: RCSRDS a castigat cele mai multe numere

In anul 2019 au fost portate 958. 821 de numere de telefon, din care 93% 895. 083) sunt numere de telefonie mobila si doar 63. 738 sunt numere de telefonie fixa, a anuntat vineri autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). RCSRDS, operatorul controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a castigat cele mai multe numere atat de telefonie mobila cat si de telefonie fixa. Anul trecut, 81% din numarul de portari au fost realizate de catre persoane fizice si 19% de catre persoane juridice.

Doi escroci au reusit sa pacaleasca mai multe firme de inchirieri auto din tara. Unul se dadea strain si inchiria masini, celalalt gasea cumparatori

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Brasov au retinut doi barbati care au inselat mai multe firme de inchirieri auto. Prejudiciul din dosarul in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la inselaciune si inselaciune se ridica la 133. 000 de lei.

ANM, avertisment de ultima ora. Mai multe regiuni din tara au intrat sub Cod galben de ceata si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si depuneri inghetate chiciura sau polei) pentru noua judete din vestul,.

HOROSCOP DUR. Cele mai crude semne ale zodiacului. Ai grija cum te porti cu ele

Toatezodiileau o parte intunecata. Insa aceste 5zodiisunt cele mai crude din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele. Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa. Ca sa stii de.

Rusia isi incalca propriul acord de incetare a focului si bombardeaza o piata dintr-un oras controlat de rebeli. Mai multe masini au luat foc cu tot cu pasageri inauntru (FOTO, VIDEO)

Cel putin 18 persoane au murit dupa ce avioane rusesti si ale regimului lui Bashar al-Assad au lovit, miercuri, orasul Idlib, aflat in continuare in mainile gruparilor rebele siriene, arataBBC. Atacul.

Business report: Trenuri made in China pe caile ferate din Romania?; De unde mancam cele mai multe oua? Tara de unde Romania importa aceste alimente; Idei de antreprenoriat: 10 francize in care poti investi, de la mancare, la retail si bijuterii

Seceta ne scumpeste mancarea! Pretul legumelor va creste cu 20%. Avertismentul agricultorilor. Serviciile de video streaming au pierdut peste 9 miliarde de dolari in 2019 din cauza Password Sharing-ului. Partajarea unui singur cont intre mai multi utilizatori inseamna pierderi financiare, pe care Netflix, Amazon, HBO si restul serviciilor de streaming si le asuma, deocamdata, pentru a creste.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )