Libnet.ro
UNICEF

01:05

DACIAN CIOLOS: Liviu Dragnea si PSD incep sa se comporte ca pe propria mosie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Liviu Dragnea si PSD incep sa se comporte ca pe propria mosie

Liderul Aliantei 2020 USR-PLUS Dacian Ciolos sustine ca liderilor PSD li s-a urcat puterea la cap si ca s-a ajuns la ridicarea oamenilor de pe strada pentru a provoca, astfel incat sa se justifice ulterior interventia in forta a jandarmilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos: Liviu Dragnea si PSD incep sa se comporte ca pe propria mosie si sa considere ca au dreptul sa ridice pe oricine de pe strada

Liderul Aliantei 2020 USR-PLUS Dacian Ciolos sustine ca liderilor PSD li s-a urcat puterea la cap si ca s-a ajuns la ridicarea oamenilor de pe strada pentru a provoca, astfel incat sa se justifice ulterior interventia in forta a jandarmilor.

Liviu Dragnea: Cum e, domnule Hellvig, mai minti in continuare cu legatura SRI-DNA?

Liviu Dragnea sustine ca seful Directiei pentru Apararea Constitutiei din cadrul SRI face aproape saptamanal vizite la DNA. in acest context, liderul PSD l-a intrebat pe directorul Serviciului, Eduard.

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala. Cel mai important e sa discutam cu oamenii

Liviu Dragnea a declarat ca el a luat decizia de a anula mitingul de 100. 000 de oameni din Bucuresti, deoarece a considerat ca este mai bine ca social-democratii sa ramana in teritoriu si sa discute cu.

Deputat PNL: Succesul nostru la Summitul PPE de la Sibiu l-a speriat pe Dacian Ciolos si a uitat ca dusmanul nostru comun este PSD

Liderul PNL Neamt, Mugur Cozmanciuc, a afirmat ca este total contra-productiv ca membri din Opozitie sa-l atace pe Klaus Iohannis in loc de PSD, cu trimitere la Dacian Ciolos, care l-a numit pe Klaus Iohannis un presedinte fara solutii.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala

Liviu Dragnea spune ca el a luat decizia de a anula mitingul PSD cu 100 de mii de oameni din Capitala. Mai bine stam in teritoriu, spune seful PSD, care a explicat ca liderii social democrati s-au trezit tarziu cu.

Digi24: FOTO Liviu Dragnea nu mai iese in public de teama protestelor. Sambata a facut mici la gratar, in cadru restrans, la Sibiu

Dupa protestele repetate de la mitingurile organizate de PSD la Iasi, Suceava, Galati, si dupa incidentul de vineri cand doi protestatari au fost retinuti de Jandarmerie la Topoloveni, unde presedintele PSD se afla in vizita electorala, Liviu Dragnea nu mai participa la evenimente cu public larg, alegand organizarea unor intalniri restranse si securizate cu grupuri de cetateni.

LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricum si a subliniat ca nu comenteaza prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflatia pentru finalul acestui an, afirmand in fiecare an se spune ca o sa fie foarte rau.

Generalul Vulpea, dezvaluiri despre relatia cu Dacian Ciolos

Generalul Virgil Ardelean a lamurit pentru DC News, relatia pe care o are fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos. Fostul sef al structurii Doi si-un Sfert, unchiul lui Dacian Ciolosa declarat cu.

Generalul Virgil Ardelean Vulpea, dezvaluiri despre relatia cu Dacian Ciolos

Generalul Virgil Ardelean a lamurit pentru DC News, relatia pe care o are fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos. Fostul sef al structurii Doi si-un Sfert, unchiul lui Dacian Ciolosa declarat cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )