Libnet.ro
UNICEF

12:31

Dacian Ciolos: Ministrul Justitiei pregateste ingroparea dosarului privind violentele din Piata Victoriei din 10 august

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos: Ministrul Justitiei pregateste ingroparea dosarului privind violentele din Piata Victoriei din 10 august

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat sambata ca demararea evaluarii procurorului general de catre ministrul Justitiei reprezinta un act manifest de a ingropa dosarul10 august si de decapitare a unui oponent esential la deriva statului de drept asa cum o propune Coalitia PSD-ALDE. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos: Sub pretextul evaluarii procurorului general, Toader incearca sa puna presiune pe dosarul protestului

Fostul premier, Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania Impreuna, sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incearca sa puna presiune pe dosarul legat de protestul din 10 august prin anuntul privind evaluarea activitatii.

Tudorel Toader pregateste revocarea lui Augustin Lazar: Ministrul Justitiei a anuntat demararea procedurii de evaluare a activitatii procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata dimineata, demararea procedurii de evaluarea a activitatii manageriale a procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Cel mai probabil aceasta se va.

Un jurist celebru il refuza pe Dacian Ciolos si arata cum in mandatul sau au fost sprijinite institutiile de forta si nu drepturile fundamentale ale omului

Celebrul avocat Radu Chirita a refuzat invitatia lui Dacian Ciolos de a participa la un eveniment pe teme juridice, unde vor fi prezenti Raluca Pruna si Dragos Pislaru, in data de 3 septembrie. Avocatul.

USR: Ministrul Justitiei vrea sa propuna un procuror general care sa raspunda prompt la comenzile politice

Uniunea Salvati Romania USR) sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se foloseste de pretextul protocoalelor secrete pentru a-l demite pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, si pentru a propune in locul lui un procuror care 039;039;sa.

USR: Ministrul Justitiei vrea un procuror general care sa raspunda prompt la comenzile politice

Uniunea Salvati Romania USR) sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se foloseste de pretextul protocoalelor secrete pentru a-l demite pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, si pentru a propune in locul lui un procuror care sa raspunda prompt la comenzile politice ale lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu.

Ministrul Justitiei: Patru procurori s-au inscris sefia DNA

Patru procurori s-au inscris pana la acest moment pentru functia de procuror-sef al DNA, a anuntat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )