Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dacian Ciolos: Negocierile cu USR se vor incheia in cel mai scurt timp

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos: Negocierile cu USR se vor incheia in cel mai scurt timp

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a anuntat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca negocierile pentru constituirea unei aliante politice cu USR se vor incheia in cel mai scurt timp si a dat asigurari c?. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Prezidentiabilul PLUS, ales prin vot electronic, in perioada 22-27 iulie

Dacian Ciolos a anuntat, la finalul Consiliului National al PLUS, ca a fost decis ca prezidentiabilul partidului sa fie ales prin vot electronic de catre toti membrii formatiunii, in perioada 22-27 iulie. Ulterior vor fi negocieri cu USR pentru a decide candidatul Aliantei la prezidentiale, relateaza Mediafax.

ILIE NASTASE, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Este cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc

Fostul juctator de tenis, Ilie Nastase, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca victoria obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Wimbledon reprezinta cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc.

Portul Constanta, cel mai mare din estul Uniunii Europene, are nevoie de 280 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare

Infrastructura feroviara din Portul Constanta, cel mai mare din flancul estic al Uniunii Europene, este limitata si invechita si are nevoie de 280,7 milioane de euro, in perioada 2019-2023, pentru a se moderniza, potrivit strategiei de dezvoltare a.

Cel mai mare planetariu din tara va fi inaugurat in salina de la Slanic Prahova

Cel mai mare planetariu din Romania, cu o cupola cu diametrul de 16 metri si sistem de proiectie laser 4K) de 24. 000 de lumeni, va fi inaugurat pe 19 iulie in Salina Slanic Prahova, la 208 metri adancime un proiect in valoare de peste 2 milioane de lei, inclusiv finantare europeana. Denumit Supernova Planetarium, acesta se va deschide in prezenta initiatorilor proiectului si a altor invitati din presa si publicul larg si va fi aniversat jumatate de veac de istorie: APOLLO 11 - 50 de ani de la aselenizare.

Ele sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut!

Celebra revista Forbes a dat publicitatii lista celebritatilor care au avut cele mai mari incasari pe parcursul lui 2018. Iata in continuare care anume sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut! .

Cel mai scump mic dejun: cum a incalcat un hotel din Capitala legislatia GDPR. Amenda nu e de neglijat

Pentru firmele si institutiile din Romania, nimic nu este mai usor decat sa incalci prevederile GDPR. Exista cateva institutii care incearca sa te ajute, dar cele mai multe te taxeaza brusc, iar amenzile nu sunt mici. Totul a pornit de la o lista aparent banala care exista la majortiatea hotelurilor pe perioada micului dejun. Aceea .

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni, potrivit datelor publicate, miercuri, de Banca.

Locuri de joaca de 54 de milioane de euro in cel mai sarac sector din Bucuresti

Locuri de joaca pentru copii la pret de lux. Primaria Sectorului 5 va cheltui peste 50 de milioane de euro pentru spatiile in care copiii vor putea sa se dea in leagan sau pe balansor. in medie, cate un.

Cel mai ieftin aperitiv. Cum faci salata de vinete perfecta. Cat se frig pe jar ca sa fie gustoase si cat ulei se adauga

Salata de vinete este un aperitiv gustos si usor de preparat in orice anotimp, dar mai ales vara. Se gateste rapid, iar preparatul va fi cu adevarat delicios daca legumele pe coc pe jar. Reteta aperitivului ieftin si sanatos o regasim la regretatul gastronom Radu Antopn Roman, in lucrarea gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Volkswagen Beetle, la capat de drum: aceasta e broscuta cu cel mai dificil trecut

Povestea de vreo opt decenii a lui Volkswagen Beetle a ajuns lafinal, cel putin in Statele Unite ale Americii. Suntem in 2019, iar productia a fost oprita. Chiar si asa, aceasta masina a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )