Libnet.ro
UNICEF

13:45

DACIAN CIOLOS: Procurorii si judecatorii din Romania ar trebui sa aiba curaj sa vorbeasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: Procurorii si judecatorii din Romania ar trebui sa aiba curaj sa vorbeasca

Fostul premier Dacian Ciolos sustine, dupa ordonanta de urgenta pe legile justitiei adoptata astazi, ca procurorii si judecatorii din Romania ar trebui sa aiba curaj sa vorbeasca, sa protesteze si sa nu se lase intimidati de presiunea politica. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul BANCILOR din Romania in 2018: Crestere SPECTACULOASA fata de anul anterior!

Pentru banci, piata din Romania ramane profitabila. O statistica data publicitatii de Banca Nationala arata ca acestea au obtinut un profit consistent anul trecut. Sistemul bancar din Romania a.

Piata OTC din Romania ajunge la o valoarea totala de 3,5 miliarde lei in 2018, in crestere cu 14,4%

Piata de produse OTC din Romania, ce include medicamentele fara prescriptie medicala, suplimentele alimentare si dispozitivele medicale pentru ingrijire personala, a inregistrat o crestere de 14,4% in 2018 comparativ cu anul anterior, un procent usor.

LAZEA (BNR): Taxa pe active ar putea reduce profitabilitatea sistemului bancar din Romania

Profitabilitatea sistemului bancar din Romania este - inainte de impunerea taxei pe active - mai buna decat media europeana, dar nu exceptionala.

Lazea (BNR): Taxa pe active ar putea reduce profitabilitatea sistemului bancar din Romania sub media europeana

Profitabilitatea sistemului bancar din Romania este - inainte de impunerea taxei pe active - mai buna decat media europeana, dar nu exceptionala, insa impunerea acestei taxe ar putea sa o transforme din mai buna in mai slaba decat media europeana si,.

BNR: Taxa pe active ar putea reduce profitabilitatea sistemului bancar din Romania sub media europeana

Profitabilitatea sistemului bancar din Romania este - inainte de impunerea taxei pe active - mai buna decat media europeana, dar nu exceptionala, insa impunerea acestei taxe ar putea sa o transforme din mai.

TRAGEDIE CUMPLITA in SHOWBIZ! O CELEBRA ACTRITA din Romania a aflat ca mai are DOAR UN AN de TRAIT! S-a aflat DIAGNOSTICUL

Anca Sigartau a trecut prin cele mai grele momente din viata ei in urma cu cativa ani! A vazut moartea cu ochii! Putina lume stie ca indragita actrita a fost grav bolnava.

Doliu in sportul din Romania. Un fost campion s-a stins din viata

Este doliu in sportul romanesc! Dan Chitu, fost membru al Comitetului Executiv al FRF, s-a stins din viata marti, la varsta de 74 de ani. Fostul campion la motocros a murit din cauza unei boli crunte. Dan Chit.

in timp ce ALDE din Romania o ataca pe Laura Codruta Kovesi, ALDE european ii ia apararea

Presedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor ALDE) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, si-a exprimat sustinerea, in scris, pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A murit dupa ce vagonul unui carusel din Franta l-a lovit puternic

Sfarsit tragic pentru un roman in varsta de 30 de ani, din Franta. Barbatul a murit dupa ce un carusel, dintr-un parc de distractii din Franta, l-a lovit. Incidentul s-a petrecut la Cristal Parc din.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )