Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dacian Ciolos: Suntem ntr-o criza bugetara, e clar, dar putem evita criza economica / Ne pozitionam pe zona de centru-dreapta

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Suntem ntr-o criza bugetara, e clar, dar putem evita criza economica / Ne pozitionam pe zona de centru-dreapta

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat luni seara, invitat la Digi 24, ca Romania se afla intr-o criza bugetara dar poate inca sa evite o criza economica. continuă pe Hotnews

Gotiu: Dacian Ciolos si-a asumat, in fata membrilor USR, intrarea Rosiei Montane in UNESCO in 2021. Cum a procedat liderul PLUS cand era premier

Senatorul Mihai Gotiu a anuntat ca liderul partidului PLUS, Dacian Ciolos, si-a asumat in fata membrilor USR intrarea Rosiei Montane in UNESCO in anul 2021, in timpul discutiilor si negocierilor pentru constituirea Aliantei 2020. in perioada in care era premier, Dacian Ciolos nu a luat nicio decizie privind Dosarul Rosia Montana, acest dosar fiind trimis la UNESCO de Corina Suteu, ministrul Culturii, in ultima zi a mandatului.

DACIAN CIOLOS: imi asum ca in 2021 Rosia Montana va intra in UNESCO

Liderul partidului PLUS, Dacian Ciolos, si-a asumat in fata membrilor USR intrarea Rosiei Montane in UNESCO in anul 2021, in timpul discutiilor si negocieri finale care au avut loc ieri seara intre USR si PLUS, pentru constituirea aliantei electorale.

Dovezile care iL CONTRAZIC pe Dacian Ciolos: A aparut DOCUMENTUL care arata ca liderul PLUS a fost membru PUNR

Dacian Ciolos, actual lider al formatiunii PLUS, a negat in repetate randuri ca ar fi facut vreodata parte dintr-un partid politic. Numele fostului prim-ministru apare insa pe o lista a membrilor Biroului.

Dacian Ciolos si-a asumat, n fata membrilor USR, intrarea Rosiei Montane n UNESCO n 2021

Liderul partidului PLUS, Dacian Ciolos, si-a asumat in fata membrilor USR intrarea Rosiei Montane in UNESCO in anul 2021, in timpul discutiilor si negocieri finale care au avut loc, sambata seara, intre USR si PLUS, pentru constituirea aliantei electorale.

Dacian Ciolos, primul pe listele comune USR-PLUS pentru europarlamentare, urmat de Cristian Ghinea si Dragos Pislaru

Fostul premier Dacian Ciolos va fi primul pe listele comune ale aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de Cristian Ghinea USR), Dragos Pislaru PLUS) si Clotilde Armand USR), a anuntat, sambata, presedintele.

Dacian Ciolos, despre deschiderea listei la europarlamentare: A fost solicitarea USR. Eu sunt dispus sa ies de pe liste

Presedintele PLUS Dacian Ciolos a declarat, sambata, ca USR a solicitat ca el sa deschida lista comuna a celor doua partide la alegerile europarlamentare, precizand ca este dispus sa iasa de pe lista, in cazul in care este nevoie, relateaza Mediafax.

Scandal fara limite in partidul lui Dacian Ciolos

Scandalurile se tin lant in minisculul partid al lui Dacian Ciolos, PLUS. Dupa ce doi membri proaspat alesi in Consiliul National au fost dati afara din cauza unei certe publice intre ei, un nume important de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )