Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dan Barna a fost desemnat candidatul USR pentru prezidentiale: Este o functie in stat care e mai importanta decat oricare alta: presedintia Romaniei si ea are nevoie de elanul USR

B1 B1,
Dan Barna a fost desemnat candidatul USR pentru prezidentiale: Este o functie in stat care e mai importanta decat oricare alta: presedintia Romaniei si ea are nevoie de elanul USR

Congresul USR de sambata l-a votat pe presedintele formatiunii Dan Barna drept candidatul pentru alegerile prezidentiale. Acum acesta va merge sa se dueleze cu candidatul propus de PLUS, mai mult ca sigur Dacian. continuă pe B1

CONGRES USR: Dan Barna - desemnat candidatul USR pentru alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE Cei peste 500 de delegati la Congresul USR l-au validat, astazi, pe presedintele formatiunii, Dan Barna, drept candidat pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an. ---- * ACTUALIZARE Dumitru Stanca, USR: Profilul meu corespunde asteptarilor romanilor ---- * ACTUALIZARE Dacian Ciolos: Intentia este ca USR-PLUS sa mearga in tandem cu candidati pentru functiile de presedinte si prim-ministru ---- * ACTUALIZARE Dragos Dinulescu, USR: Daca ma votati, ma votati pentru ca reprezint altceva decat cutuma ---- * ACTUALIZARE Barna, la Congresul USR: Va cer sa aveti incredere ca va pot reprezena cu succes in calitate de candidat la presedintie ---- Aproximativ 500 de delegati din Bucuresti si din tara s-au reunit, astazi, in cadrul celui de-al patrulea Congres al Uniunii Salvati Romania, la Teatrul National Bucuresti.

Dan Barna, desemnat candidatul USR la prezidentiale: in turul doi romanii vor putea opta intre Iohannis si candidatul USR-PLUS

Liderul USR Dan Barna a fost desemnat sambata, la Congres, candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Barna a obtinut 324 de voturi.

Dan Barna, candidatul USR pentru alegerile prezidentiale

Uniunea Salvati Romania si-a desemnat sambata, in cadrul Congresului partidului, candidatul la alegerile prezidentiale. Dan Barna a obtinut cele mai multe voturi, asa cum era de asteptat. Au fost 492 .

Dan Barna: Cu PNL este o relatie fireasca. Romanii vor putea alege intre Iohannis si candidatul Aliantei USR-PLUS

Dan Barna a afirmat ca USR are o relatie fireasca cu PNL, precizand ca cel mai interesant obiectiv pentru tara noastra este ca romanii sa aleaga in turul al doilea la prezidentiale intre Klaus Iohannis si candidatul Aliantei USR-PLUS, oricare va fi el, scrie Mediafax.

Cum a incurcat Dan Barna pastilele din Matrix si alte faze remarcabile de la Congresul USR

Dan Barna, proaspat desemnat candidat la prezidentiale din partea USR, a facut in discursul sau de la congres o trimitere la Matrix numai ca a inteles exact pe dos fata de cum au spus personajele din film.

Congresul USR ca o cronica de film: Pe ritmuri de Game of Thrones, Dan Barna face trimiteri la Matrix si Star Trek

Dupa ce Congresul USR a inceput pe muzica din Game of Thrones, liderul Dan Barna si-a sustinut candidatura la prezidentiale in fata colegilor prin trimiteri la Matrix si Star Trek.

Serban Nicolae, convins ca nu va fi desemnat sa intre in cursa pentru prezidentiale

Senatorul PSD, Serban Nicolae, aflat intr-un turneu prin Transilvania, a declarat sambata, pentru AGERPRES, ca e constient ca nu va fi nominalizat de partid pentru a intra in competitia pentru prezidentiale,.

Congres USR. Partidul stabileste candidatul la prezidentiale. Dan Barna, favorit. PLUS, sedinta paralela

Congresul USR va alege sambata candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Favorit pleaca actualul lider USR , Dan Barna. in competitie s-a inscris si senatorul Mihai Gotiu. De asemenea, Congresul USR va valida modificarile la statut, cea mai importanta fiind alegerea presedintelui partidului de catre toti membrii formatiunii, nu doar prin votul delegatilor. Si PLUS are progrmata sambata o sedinta.

Rares Bogdan, despre Dan Barna: Ca sa ajunga la macar 40% din populatie sa introduca si filmul Dacii

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan l-a sfatuit pe Dan Barna, ales prezidentiabilul USR, sa introduca in discurs referinte si la filmele Dacii sau Mihai Viteazul, pentru ca mesajul sau sa ajunga la macar 40% din populatie, sa nu se rezume doar la Matrix, Star Trek si Game of Thrones, scrie Mediafax.

Congres USR pentru desemnarea candidatului la prezidentiale - LIVE VIDEO

Uniunea Salvati Romania isi va desemna sambata, in cadrul Congresului partidului, candidatul la alegerile prezidentiale, pe ordinea de zi regasindu-se si modificarea Statutului formatiunii, astfel incat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )