Libnet.ro
UNICEF

15:30

Oficial: Laura Codruta Kovesi, validata in functia de procuror-sef european.Ai sansa de a construi de la zero Parchetul European

Adevărul Adevărul,
Oficial: Laura Codruta Kovesi, validata in functia de procuror-sef european.Ai sansa de a construi de la zero Parchetul European

Presedintele PLUS Dacian Ciolos a declarat miercuri ca a participat la Conferinta Presedintilor din Parlamentul European, acolo unde s-a facut ultimul pas formal pentru validarea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef la Parchetul European EPPO). Ai sansa de a construi de la zero Parchetul European EPPO) si sunt sigur ca o vei face cu competenta si cu responsabilitate, a afirmat Ciolos pe Facebook. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi, validata de Consiliul UE in functia de procuror-sef european. Cand isi va incepe activitatea

Consiliul Uniunii Europene a validat numirea Laurei Codruta Kovesi in fucntia de procuror-sef al Parchetului European. Numirea fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) urmeaza sa fie confirmata si de Parlamentul European. Kovesi ar urma sa inceapa activitatea la finalul anului 2020, cand noua institutie va fi operationala. Laura Codruta Kovesi a fost validata in .

Laura Codruta Kovesi a primit ultima confirmare pentru sefia Parchetului European

Parlamentul European tocmai a confirmat-o oficial pe Laura-Codruta Kovesi in functia de procuror-sef.

Laura Codruta Kovesi, cercetata pentru noi abateri, la CSM. Ce se intampla inaintea preluarii mandatului de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi este cercetata pentru noi abateri disciplinare, ce vor fi discutate de catre Sectia pentru procurori de la CSM, miercuri. Actiunile au fost formulate impotriva fostei sefe DNA de Inspectia Judiciara si este vizat si fostul adjunct Marius Iacob. Laura Codruta Kovesi, cercetata pentru noi abateri, la CSM in cazul fostului procuror-sef al .

CSM: Abuzuri si ilegaltati sub Laura Codruta Kovesi la DNA

Plenul CSM a validat marti seara raportul Inspectiei Judiciare privind dosarele de la DNA cu magistrati. Consiliul Superior al Magistraturii a dat astfel un verdict dur cu privire la Laura Codruta Kovesi.

Consiliul UE confirma numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al Parchetului European

Consiliul UE a confirmatluni numirea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de sef al Parchetului Euroopean. Numirea trebuie acum confirmata si de Parlamentul European, se arata intr-un comunicat de presa al.

Numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al Parchetului European, confirmata de Consiliul UE

Conisliul Uniunii Europene a confirmat, luni, numirea Laurei Codruta Kovei in functia de procuror sef al Parchetului European EPPO). Parchetul European va fi operational pana la finele anului 2020 si va o.

Kovesi - validata la sefia Parchetului European

Conferinta Presedintilor din Parlamentul European a validat-o, astazi seara, pe Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului European EPPO), au anuntat pe Facebook eurodeputatii romani Dacian Ciolos si Siegfried Muresan.

Consiliul UE confirma numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Consiliul Uniunii Europene a confirmat, luni, numirea fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi, in functia de procuror-sef al Parchetului European EPPO).

UPDATE Consiliul UE a confirmat numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al Parchetului European

Consiliul Uniunii Europene a formalizat luni numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al Parchetului European EPPO). Numirea mai trebuie confirmata de Parlamentul European.

Conferinta presedintilor din Parlamentul European a validat numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Liderii de grupuri politice din Parlamentul European au validat, in Conferinta presedintilor, numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului European EPPO), anunta PLUS intr-un comunicat, informeaza G4media.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )