Libnet.ro
UNICEF

12:30

PRIVIND EMISIUNEA VIATA SATULUI DE LA TVR: Ciolos, o noua plangere la CNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIVIND EMISIUNEA VIATA SATULUI DE LA TVR: Ciolos, o noua plangere la CNA

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ieri ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos anunta ca va face o noua plangere la CNA privind emisiunea Viata Satului de la TVR

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului CNA) privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea.

PRIVIND EMISIUNEA VIATA SATULUI DE LA TVR: Ciolos anunta ca va face o noua plangere la CNA

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ieri ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea si Daea, din nou in emisiunea Viata Satului de la TVR

Liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, vor aparea din nou in emisiunea Viata Satului, difuzata duminica de Televiziunea publica. Cei doi au fost invitatii emisiunii si saptamana trecuta, fapt criticat de Opozitie, care a acuzat ca acestia au beneficiat de promovare electorala pe bani publici.

LIVIU DRAGNEA, LA EMISIUNEA VIATA SATULUI: Subventia sa nu mai fie impozitata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in emisiunea Viata Satului de la TVR 1 difuzata astazi, mai multe masuri care sa vina in sprijinul fermierilor si al crescatorilor de ovine.

Dorina Rusu, membra CNA: Aparitia lui Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie, la emisiunea Viata satului, este cea mai grava sfidare a legii din partea TVR

Aparitia presedintelui PSD Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie electorala, la emisiunea Viata satului de la TVR, este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice, acuza Dorina Rusu, membra a Consiliului National al Audiovizualului.

Reactie dura din CNA dupa ce Dragnea a aparut iar la Viata satului: TVR a redevenit ceea ce era in 90, cand slujea interesele FSN

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), critica dur Televiziunea Romana si considera ca a doua aparitie a liderului PSD Liviu Dragnea in emisiunea Viata satului, in plina campane electoral, este cea mai grava sfidarea a legii.

CNA: Aparitia lui Dragnea la emisiunea Viata satului, cea mai grava sfidare a legii

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului, a transmis ca aparitia lui Liviu Dragnea la emisiunea Viata satului de la TVR este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice si ca va cere ca acest caz sa fie discutat cu prioritate de for.

Dragnea, atac la functionarii statului, in emisiunea Viata satului. Ce spune liderul PSD de hartogarii care nu dau banii la timp agricultorilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in emisiunea Viata satului, difuzata duminica de TVR 1, ca in institutiile statului sunt multi hartogari care le pun bete in roate agricultorilor.

Liviu Dragnea, invitat din nou la emisiunea Viata Satului de pe TVR1, duminica

Liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt invitati din nou la emisiunea Viata Satului de pe TVR1, duminica. Ei au fost si saptamana trecuta invitatii emisiunii.

Dacian Ciolos: Televiziunea publica a derapat, de aceasta data, grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )