Libnet.ro
UNICEF

16:46

Vlad Voiculescu si-a comandat un sondaj in care sa iasa primar general

Antena3 Antena3,
Vlad Voiculescu si-a comandat un sondaj in care sa iasa primar general

Partidul lui Dacian Ciolos a comandat un sondaj in care candidatul formatiunii la Primaria Capitalei iese pe primul loc. continuă pe Antena3

Sondaj PLUS: Candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei o intrece pe Gabriela Firea Nicusor Dan, cu un procent peste Vlad Voiculescu

Bucurestenii ar vota candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei in defavoarea candidatului PSD, potrivit datelor unui sondaj prezentat de Vlad Voiculescu, candidatul sustinut de partidul lui Dacian Ciolos. Daca pentru Primarie ar candida, din partea Aliantei, Nicusor Dan, acesta ar obtine 36% din voturi. in cazul in care candidat ar fi Vlad Voiculescu acesta ar fi ales de 35% dintre bucuresteni.

Ce spune Nicusor Dan despre sondajul lui Vlad Voiculescu: L-am vazut din presa. Fiecare are dreptul sa comunice cum vrea

Candidatul independent la Primaria Capitalei Nicusor Dan a sustinut marti o conferinta de presa in care a vorbit despre calitatea aerului din Bucuresti si despre ce masuri ar trebui luate. Anterior, si candidatul PLUS la primarie Vlad Voiculescu a tinut o conferinta in care a prezentat un sondaj de unde reiese ca diferenta dintre el si Dan in optiunile electoratului e de 1%. Fiecare are dreptul sa comunice cum vrea a afirmat Nicusor Dan.

Vlad Voiculescu si Nicusr Dan pe primul loc in optunile pentru Primaria Capitalei

Vlad Voiculescu si Nicusor Dan, cei doi candidati propusi de PLUS, respectiv USR, pentru functia de primar al Bucurestiului, sunt la aproape la egalitate in preferintele alegatorilor din Capitala, care ar vota majoritar pentru candidatul Aliantei USR PLUS, arata o cercetare sociologica realizata la comanda PLUS.

VLAD VOICULESCU: Opinia noastra, a celor de la PLUS, a fost deja exprimata, e o dezamagire

Candidatul PLUS la Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, spune ca intrarile in PNL ale lui Daniel Constantin si Sorin Campeanu, fosti membri Pro Romania, reprezinta o dezamagire si crede ca liberali trebuie sa aiba si o responsabilitate la fel de mare cu increderea pe care o au oamenii in ei, potrivit News. ro.

Nicusor Dan ii raspunde lui Vlad Voiculescu, care i-a cerut un acord scris privind un candidat unic USR-PLUS : Sunt un om de onoare, nu e nevoie sa semnez

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, ii raspunde contracandidatului sau Vlad Voiculescu, care i-a cerut un angajament scris prin care sa renunte la candidatura daca nu este desemnat candidat al Aliantei USR-PLUS. Nicusor Dan a spus ca nu este nevoie sa semneze un acord scris pentru sustinerea unui candidat comun cu PLUS deoarece este om de onoare. De asemenea, Nicusor Dan a mai spus ca exista o singura situatie in care va renunta la candidatura - cea in care opozitia va avea un candidat unic.

Vlad Voiculescu ii cere lui Nicusor Dan sa semneze un acord privind candidatul unic USR-PLUS la Primaria Bucuresti

Candidatul PLUS pentru Primaria Capitalei, Vlad Voiculescu, a declarat, marti, ca il va sustine pe Nicusor Dan daca acesta din urma ar castiga alegerile din cadrul Aliantei USR PLUS, dar a mentionat ca ii cere acelasi lucru si il invita sa semneze un acord in acest sens.

Sondaj PLUS. Lupta cot la cot intre Vlad Voiculescu si Nicusor Dan pentru Capitala. Cum sta Gabriela Firea

Vlad Voiculesc, candidatul PLUS pentru alegerile la Primaria Capitalei, a prezentat marti, intr-o conferinta de presa, un sondaj din care reiese ca indiferent de cine ar candida intre acesta si Nicusor Dan, candidatul USR-PLUS ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )