Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputatii voteaza astazi motiunea simpla impotrivita ministrului Agriculturii

Adevărul Adevărul,
Deputatii voteaza astazi motiunea simpla impotrivita ministrului Agriculturii

Plenul Camerei Deputatilor voteaza, astazi, motiunea simpla impotrivita ministrului Agriculturii, Petre Daea. Marti, la dezbateri, Daea a sustinut ca se exagereaza cu prezentarea situatiei pestei porcine in Romania, pentru a se da impresia ca situatia este scapata de sub control. continuă pe Adevărul

Motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea a fost respinsa miercuri de Camera Deputatilor. Cu o zi in urma, la dezbateri, Daea a sustinut ca se exagereaza cu prezentarea situatiei pestei porcine in Romania, pentru a se da impresia ca situatia este scapata de sub control.

Motiunea simpla impotriva lui Petre Daea, respinsa in Camera Deputatilor

Motiunea simpla impotriva Ministrului Agriculturii, Petre Daea, a picat in Camera Deputatilor. Au fost 93 voturi pentru, 150 impotriva si 25 de abtineri. Nu imi reprosez nimic, am respectat la.

Un deputat PNL l-a facut berbec pe Petre Daea. Liderul deputatilor PSD a cerut sanctionarea acestuia pentru jignirile aduse ministrului Agriculturii

Liderul deputatilor PSD, Daniel Suciu, a cerut, marti, sanctionarea deputatului PNL Nicolae Giugea care l-a numit berbec pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, in timpul dezbaterilor pe motiunea simpla, relateaza Mediafax.

Lovitura politica! Se clatina scaunul MINISTRULUI AGRICULTURII: Dupa ciuma lui Caragea, Romania lovita de pesta lui Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se va confrunta marti si miercuri cu motiunea simpla depusa de PNL, intitulataDupa ciuma lui Caragea, Romania lovita de pesta lui.

Motiunea simpla pe agricultura, respinsa de Camera

Motiunea simpla privind agricultura, initiata de liberali, a fost respinsa astazi in plenul Camerei Deputatilor. S-au inregistrat 150 de voturi impotriva, 93 de voturi pentru si 20 de abtineri.

Motiunea simpla pe Agricultura, dezbatuta in Parlament

Camera Deputatilor dezbate, marti, de la ora 16,00, motiunea simpla pe Agricultura depusa de liberali si intitulata Dupa ciuma lui Caragea, Romania lovita de pesta lui Daea, semnatarii acuzandu-l pe.

Guvernul a anulat un ordin al ministrului Agriculturii

Guvernul de la Chisinau a anulat luni, 24 septembrie, ordinul ministrului Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si a Mediului privind transmiterea unor unitati de tehnica agricola din cadrul institutiei publice Centrul de perfectionare in domeniul mecanizarii agriculturii in gestiunea a trei intreprinderi aflate in subordinea Ministerului Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si a MediuluiMADRM).

Motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor

Partidul National Liberal a decis sa depuna, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor, in cursul acestei saptamani, a anuntat presedintele PNL, Ludovic Orban.

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla pe Agricultura

Camera Deputatilor a inceput, azi, dezbaterea motiunii simple pe Agricultura depusa de liberali si intitulata Dupa ciuma lui Caragea, Romania lovita de pesta lui Daea, in prezenta ministrului de resort, Petre Daea.

PNL depune o motiune simpla impotriva Ministrului Finantelor

PNL a depus astazi, in plenul Camerei Deputatilor, o motiune simpla pe Finante, intitulata Tripleta Dancila, Valcov, Teodorovici sugruma administratia publica din Romania, consemneaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )