Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Vom demara rapid un program national de repopulare a Dunarii si a Deltei Dunarii cu cu puiet de crap, somn, salau

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Vom demara rapid un program national de repopulare a Dunarii si a Deltei Dunarii cu cu puiet de crap, somn, salau

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, promite investitii majore in domeniul piscicol. Acum cateva zile am promis ca voi ajunge impreuna cu ministrul Daea la Statiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a anuntat ca Guvernul pregateste un program de mare amploare: O sa acordam facilitati bancare foarte substantiale

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat, vineri, ca specialistii de la Ministerul Agriculturii si de la cel al Finantelor lucreaza la un pachet de facilitati bancare destinate celor care vor sa extinda.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''.

Liviu Dragnea, noi masuri pentru fermieri: Vom aloca mai multi bani pentru agricultura

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa, aspect la.

Liviu Dragnea, solutie la problema dublului standard: Vom modifica OUG 114

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat, vineri la Topoloveni, Arges ca incepand de saptamana viitoare se va modifica si OUG 114, in ceea ce priveste dublul.

Dacian Ciolos: Televiziunea publica a derapat, de aceasta data, grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea,.

Dorina Rusu, membra CNA: Aparitia lui Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie, la emisiunea Viata satului, este cea mai grava sfidare a legii din partea TVR

Aparitia presedintelui PSD Liviu Dragnea, pentru a doua oara in aceasta campanie electorala, la emisiunea Viata satului de la TVR, este cea mai grava sfidare a legii din partea televiziunii publice, acuza Dorina Rusu, membra a Consiliului National al Audiovizualului.

Cand afla Liviu Dragnea sentinta in Dosarul angajarilor fictive

Judecatorii de le Curtea Suprema au stabilit data de 27 mai 2019 pentru pronuntarea sentintei in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este inculpat. Liderul PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni cu executare, decizia nefiind definitiva. Luni, 20 mai, la Curtea Suprema s-a judecat [] .

Cati ani ar putea primi Liviu Dragnea in Dosarul angajarilor fictive. Decizia, asteptata luni, la ICCJ

Judecatorii de la Curtea Suprema au anuntat ca termenul din 20 mai in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman ar putea fi ultimul. Procurorii anticoruptie au cerut o pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru Liviu Dragnea. in prima instanta, liderul PSD a primit 3 ani si 6 luni de [] .

LIVIU DRAGNEA, LA EMISIUNEA VIATA SATULUI: Subventia sa nu mai fie impozitata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in emisiunea Viata Satului de la TVR 1 difuzata astazi, mai multe masuri care sa vina in sprijinul fermierilor si al crescatorilor de ovine.

Liviu Dragnea, campanie cu gratar si mamaliga la ceaun. De frica protestelor, nu mai iese in piete: Mergi in centrul orasului daca ai curaj

Liviu Dragnea si-a continuat, sambata, excursiile electorale. in weekendul dinaintea alegerilor, liderul PSD a renuntat la intalnirile cu mii de oameni si a preferat sa continue campania in cadru restrans, la Sibiu, dar in fata camerelor de filmat Romania Tv. Postul de televiziune a realizat un reportaj despre cum face friptura si mamaliga la ceaun [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )