Libnet.ro
UNICEF

11:30

Petre Daea lamureste problema cormoranilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petre Daea lamureste problema cormoranilor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a revenit ieri la cormorani, un subiect extrem de dezbatut in ultima perioada in spatiul public, pentru a putea justifica importanta afirmatiilor facute in Parlamentul European privind pagubele produse pisciculturii de catre aceste pasari. continuă pe Ziarul Bursa

Daea: Problema cormoranilor, discutata la reuniunea din martie a Consiliului Uniunii Europene. Cei ce au adus subiectul n periorativ trebuie sa fie atenti la exprimare, ministrul Daea nu greseste

Problema cormoranilor si a impactului pe care acestia il au asupra industriei piscicole va fi discutata la reuniunea din martie a Consiliului Uniunii Europene, in conditiile in care aceste pasari consuma anual 300. 000 de tone de peste, cat productia anuala a Frantei, Spaniei, Italiei, Germaniei, Ungariei si Cehiei la un loc, a declarat luni ministrul Agriculturii, Petre Daea. De asemenea, el s-a plans ca acest subiect a fost dus in peiorativ si a subliniat ca ministrul Daea nu greseste cand ridica o problema, o ridica pentru tara.

Petre Daea anunta infiintarea unui magazin de stat care sa concureze cu hipermarketurile si supermarketurile

Ministrul Agriculturii, Petre Daea,a anuntat infiintarea unui magazin de stat denumit Casa de Comert Agroalimentar Unirea, relateaza presshouse. ro. Potrivit informatiilor Ministerului Agriculturii din.

Petre Daea, despre produsele din carne de porc din Ungaria ajunse in Romania: ANSVSA si-a facut datoria

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sustinut luni ca Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) si-a facut datoria si a actionat rapid in privinta produselor din ca.

Noi cugetari, marca Petre Daea: Se apropie masa. Totul e frumos si bine cu o conditie - sa ai hrana

Ministrul agriculturii Petre Daea s-a remarcat luni, la intalnirea cu alesii locali, prin noi cugetari despre primarii si fermierii care asigura hrana tarii, vorbind despre stadiul subventiilor si prioritatile in perioada urmatoare.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )