Libnet.ro
UNICEF

10:00

Petre Daea: Eu nu pot sa-mi demonstrez incompetenta si eu sunt autoritate!

B1 B1,
Petre Daea: Eu nu pot sa-mi demonstrez incompetenta si eu sunt autoritate!

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat Guvernului sa ia urgent masuri pentru ca pesta porcina africana sa nu se extinda, dar si pentru despabugirea producatorilor afectati. De asemenea, seful statului a. continuă pe B1

USR cere demisia lui Petre Daea pentru incompetenta din gestionarea pestei porcine

Uniunea Salvati Romania a anuntat marti seara ca ii solicita demisiai ministrului Agriculturii, Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada atunci cand vine vorba de gestionarea pestei porcine. intr-un comunicat de presa, USR sustine ca ministrul nu are situatia sub control si nici competenta de a conduce un minister intr-o situatie de criza.

USR cere demisia lui Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada n gestionarea pestei porcine

USR cere demisia Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada ministrul Agriculturii in gestionarea crizei pestei porcine, informeaza un comunicat al formatiunii Politice.

USR cere demisia lui Petre Daea pentru incompetenta de care da dovada in gestionarea crizei declansata de gripa porcina

Uniunea Salvati Romania cere demisia Ministrului Agriculturii Petre Daea pentru incompetenta de care da dovada in gestionarea crizei declansata de gripa porcina africana.

Petre Daea:Tuta absoluta este o boala specifica, ce se poate tine sub control. A fost, este si va fi

Tuta absolut este o boala specifica ce se poate tine sub control si de aceea nu trebuie sa cream o imagine ca Romania este un cuibar de boli, a afirmat miercuri ministrul Agriculturii, Petre Daea, intrebat daca au fost luate masuri pentru combaterea acestui daunator care afecteaza culturile de legume.

Petre Daea: in Romania, nu exista niciun specialist in pesta porcina africana! Pana acum au fost sacrificati peste 120.000 de porci

Dezvaluire socanta a ministrului Agriculturii! Pe cand focarul de pesta porcina se intinde in aproape toata tara, Petre Daea a spus, marti, ca la noi in tara nu exista specialisti care sa trateze o.

Petre Daea SOCHEAZA din nou! IRONIA raspunsului la intrebarea despre DEMISIE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a ironizat, marti, pe jurnalistii care l-au intrebat daca intentioneaza sa demisioneze din cauza focarului de pesta porcina. Dumneavoastra vreti sa intrati cu.

Petre Daea promite despagubiri pentru fermierii afectati de pesta porcina, dar abia dupa rectificarea bugetara (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca toti fermierii din Romania care au avut de suferit in urma virusului peste porcine care a dus la sacrificarea a sute de mii de porci in tara vor primi despagubiri.

Petre Daea, despre pesta porcina africana: Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu. Pe unii ii intereseaza doar daca cresc in sondaje

Romania va fi in stare sa treaca peste acest moment greu in care se afla din cauza pestei porcine africane, daca nu sunt puse zilnic la indoiala procedurile si nu se fac interpretari de tot felul, a declarat,.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )