Libnet.ro
UNICEF

10:15

Petre Daea, reactie privind scrisoarea anti-Dragnea: Nu putem discuta prin scrisori

Antena3 Antena3,
Petre Daea, reactie privind scrisoarea anti-Dragnea: Nu putem discuta prin scrisori

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, referindu-se la scrisoarea in care i se cere demisia lui Dragnea, ca problemele din partid nu se rezolva prin scrisori, ci fata in fata, ca barbatii. Daea a. continuă pe Antena3

Petre Daea, prima reactie dupa scrisoarea anti-Dragnea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea PSD), a declarat miercuri, intrebat despre scrisoarea din partid semnata de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, ca nu vrea sa discute despre acest subiect pentru.

VIDEO Ministrul Petre Daea, despre miscarea anti-Dragnea: Nu prin scrisori se rezolva problemele intr-un partid

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat la Buzau ca problemele din partid nu se rezolva prin scrisori ci discutand fata in fata. Reactia ministrului vine dupa ce mai multi lideri ai PSD au semnat o scrisoare prin care ii cer demisia presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea.

Motiunea simpla a PNL mpotriva ministrului Petre Daea va fi dezbatuta de deputati martea viitoare

Liberalii au depus, miercuri la Camera Deputatilor, motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea. Conducerea Parlamentului a decis ca aceasta va fi dezbatuta martea viitoare, de la ora 16:00, iar votul va fi miercuri, relateaza Mediafax.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

Minsitrul Agriculturii, Petre Daea spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

Petre Daea a gasit vinovatul pentru raspandirea pestei porcine: Factorul uman este cel care duce virusul dintr-o parte in alta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca pesta procina se raspandeste acum foarte repede din cauza factorului uman. Prezent duminica la Targoviste, in contextul in care au fost descoperite.

Petre Daea, despre pesta porcina: Factorul uman e cel care propaga acum virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus. Din.

Ministrul Petre Daea, la Targoviste: Ma ingrijoreaza fiecare caz de pesta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent la Targoviste, unde s-a intalnit cu autoritatile locale, imediat dupa confirmarea a doua cazuri de pesta porcina in gospodaria unui localnic din comuna Lucieni.

Zetea, vicepresedinte PSD: Organizatiile din Ardeal se vor reuni joi pentru o decizie privind scrisoarea anti-Dragnea

Vicepresedintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat ca nu i se pare colegial faptul ca scrisoarea contestatarilor din partid nu a fost discutata in interiorul formatiunii si ca va fi luata o decizie comuna joi a organizatiilor PSD din Ardeal pentru a avea o pozitie in CExN de vineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )