Libnet.ro
UNICEF

19:17

ALBA IULIA: Ioan Dirzu - reconfirmat ca presedinte al organizatie judetene a PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALBA IULIA: Ioan Dirzu - reconfirmat ca presedinte al organizatie judetene a PSD

Deputatul Ioan Dirzu a fost reales ca presedinte al organizatie judetene a PSD Alba, sambata, in cadrul conferintei judetene, in prezenta presedintelui partidului, premierul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila vine la Alba Iulia pentru a participa la conferinta de alegeri a PSD Alba

Premierul Viorica Dancila, insotita de cativa ministri, va fi prezenta, sambata, la Alba Iulia la conferinta judeteana a PSD Alba.

A fost prins cainele pitbull care a ranit o femeie si a omorat un catel la Alba Iulia. intre timp a mai atacat un patruped. Proprietarul va fi cercetat penal

Politistii din Alba Iulia au reusit sa identifice si sa captureze cainele care a muscat o femeie si i-a ucis catelul, vineri seara. intre timp, cainele de lupta a atacat un alt catel aflat pe strada cu stapanul sau.

VIDEO Viorica Dancila, aparitie de senzatie la Alba Iulia. Cum a intrat in sala din Casa de Cultura a Studentilor

Weekend-ul 21-22 septembrie pare rezervat turneelor electorale pentru principalii politicieni ai tarii. in timp ce liberalii au mers la Craiova, premierul Viorica Dancila s-a dus sa-si intalneasca sustinatorii din Alba Iulia. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei. Sefa PSD a profitat de moment pentru a-si .

Femeie atacata de un pitbull pe o strada din Alba Iulia. Patrupedul sau, un bichon, a fost ucis. Reactia politistilor ajunsi la fata locului

O tanara de 29 de ani din Alba Iulia a fost atacata pe strada de un pitbull in timp ce se plimba alaturi de catelul sau, rasa bichon. Dupa atac, cainele agresiv a disparut si acum este cautat de Politie.

Proiectul pilot Alba Iulia Smart City a obtinut locul I la o competitie organizata de Ministerul Dezvoltarii

Proiectul pilot Alba Iulia Smart City a obtinut locul I la competitia Reteaua campionilor in domeniul integritatii organizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Ancheta la Politia Locala Alba Iulia dupa ce un pistol s-a descarcat accidental in sediul institutiei

O ancheta a fost demerata la Politia Locala Alba Iulia dupa ce pistolul unui politist s-a descarcat accidental. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Hotii care au furat un cos plin cu cascaval din Kaufland Alba Iulia, condamnati la inchisoare. Ce lovituri au dat in alte hipermarketuri

Patru persoane acuzate de savarsirea mai multor furturi din supermarketuri, din Alba Iulia, fapte prin care s-a cauzat un prejudiciu total de peste 6. 000 de lei, au fost condamnate la inchisoare.

Alba Iulia: Pitbull-ul care a muscat o femeie si a omorat un bichon, capturat de politisti Proprietarul este cercetat

Cainele din rasa pitbull care a muscat, vineri seara, o femeie din Alba Iulia si a omorat catelul bichon al acesteia a fost capturat in cursul zilei de sambata de catre politisti, fiind identificat, totodata, si proprietarul acestuia, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Alba, citat de Agerpres.

Alba Iulia: O tanara a ajuns la spital dupa ce a fost atacata de un pitbull, bichonul ei fiind omorat Jandarmii n-au putut prinde cainele

O femeie de 29 de ani a fost muscata de un pitbull in timp ce se plimba cu bichonul sau pe o strada din Alba Iulia, cainele ei fiind omorat, a informat, sambata, Inspectoratul Judetean de Politie IPJ) Alba, citat de Agerpres.

Viorica Dancila, aparitie senzationala la Alba Iulia. Cum si-a facut premierul aparitia intre membrii PSD

Premierul Viorica Dancila isi continua turneul electoral prin tara. Liderul PSDa ajuns la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei locale. Viorica Dancila este insotita de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )