Libnet.ro
UNICEF

09:30

ANALIZA Care sunt mizele alegerilor prezidentiale de duminica

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Care sunt mizele alegerilor prezidentiale de duminica

Klaus Iohannis va incerca sa obtina la alegerile prezidentiale de duminica o victorie cat mai clara, in functie de aceasta fiind posibila revenirea la ideea anticipatelor. Pe de alta parte, Viorica Dancila lupta pentru un rezultat care sa o mentina la carma PSD cel putin pana la locale. continuă pe Adevărul

De ce le este frica liberalilor, inaintea alegerilor prezidentiale. Estimari surprinzatoare pentru Iohannis si Dancila

Partidul National Liberal si-a construit campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, mizand pe o prezenta uriasa la votul de duminica. Inclusiv candidatul Klaus Iohannis arata, la.

Iohannis e mare favorit la casele de pariuri in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cat castigi daca pariezi pe Dancila

Au mai ramas doar trei zile pana la turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, iar casele de pariuri il dau mare favorit pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dancila a primit o cota uriasa din partea bookmakerilor. Cei care pariaza pe candidatul PSD pot castiga de opt ori mai mult in cazul in care Dancila .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Marius Manole se teme de rezultatul alegerilor prezidentiale: care e motivul

Actorul Marius Manole 41 de ani) marturiseste ca ii este teama de rezultatul alegerilor prezidentiale dupa ce a auzit foarte multe persoane care nu doresc sa voteze pe motiv ca nu ii reprezinta niciunul dintre candidatii ajunsi in turul doi.

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare socanta pe care a primit-o inainte de turul II al alegerilor prezidentiale 2019

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare emotionanta pe care a primit-o de la un roman aflat in Diaspora, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Cristian Tudor Popescu, despre tinerii care.

VIDEO Pregatiri pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Aproape 382.000 de buzoieni au drept de vot

Cele 420. 316 buletine de vot repartizate judetului Buzau pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale au ajuns in depozitul special amenajat la sediul Institutiei Prefectului.

BEC, decizie privind votul in strainatate pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale

In vederea desfasurarii in bune conditii a votului pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale in strainatate, Biroul Electoral Central a adoptat, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, o.

Stiai? Care sunt singurele substantive feminine din limba romana care se termina cu litera i

In limba romana exista o multime de curiozitati. Substantivele la genul feminin denumesc in general fiinte de sex feminin sau obiecte care sunt considerate a fi de parte femeiasca. Sunt putine cele care se.

Care sunt principalele tendinte in comunicarea digitala la nivel global si aplicabilitatea lor pe piata locala

Care sunt schimbarile produse in mediul digital in 2019, dar si tendintele vizibile din piata globala cu privire la interactiunea consumatorilor cu experientele digitale dezvoltate de branduri? MullenLowe Profero si iSense Solutions au lansat.

SONDAJ. Cu cine veti vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiale? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Mai e doar o zi pana incep alegerile prezidentiale votul din diaspora, n. red. ), iar romanii au de ales intre presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila. Dupa o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )