Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dancila, cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dancila, cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca Viorica Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei si spune ca liderii social-democrati se poarta de parca ar fi in campanie electorala, promitand cresteri de pensii. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, atac dur la adresa premierului: Doamna Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei. Nu se pricepe la nimic

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca Viorica Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei si spune ca liderii social-democrati se poarta de parca ar fi in campanie.

Valean: Custodele din ariile naturale protejate nu poate fi nlocuit cu statul care este cel mai prost administrator

Europarlamentarul Adina Valean, presedinte al Comisiei de Mediu din Parlamentul European, critica decizia Guvernului de a elimina prin ordonanta custozii din ariile naturale protejate. Custodele poate fi reglementat mai strict, atributiile impartite mai echilibrat intre autoritatile statului si custode, dar acesta nu poate fi desfiintat si inlocuit cu statul care este dovedit) cel mai prost administrator, se arata intr-un comunicat de presa al europarlamentarului.

Alisson Becker a semnat cu Liverpool si a devenit cel mai scump portar din istorie

Liverpool a obtinut transferul portarului Alisson Becker de la AS Roma pentru suma de 62,5 milioane de euro plus bonusuri ce pot ajunge la alte zece milioane de euro, brazilianul devenind astfel cel mai scump goalkeeper din istorie, informeaza BBC.

Transferul verii in Anglia: Tocmai a devenit cel mai scump portar din istorie (FOTO)

Brazilianul Alisson Becker a devenit cel mai scump portar din istorie dupa ce Liverpool a platit 62,5 milioane de euro pentru a il cumpara de la AS Roma. De asemenea, britanicii vor plati bonusuri in functie de pe.

Misterul a luat sfarsit: Cel mai controversat SARCOFAG din istorie a fost deschis! Arheologii au ramas muti de uimire. Imagini INCREDIBILE din interior! (VIDEO, FOTO)

In ultimele saptamani, internetul a vuit in urma unei descoperiri importante care a avut loc in Egipt. Arheologii au dat peste un sarcofag negru, de dimensiuni mari, despre care nu stiau absolut nimic si care nu.

Hagi, cel mai experimentat antrenor din Liga 1 si singurul cu titlu in palmares

Gheorghe Hagi porneste un nou sezon alaturi de Viitorul, echipa pe care a construit-o de la zero si pe care a facut-o campioana in Liga 1 cu doua sezoane in urma.

Cel mai tanar participant de la Balcaniada de informatica, medaliat cu argint. Pur si simplu imi place scoala

Ion Popescu, elev in clasa a X-a al Colegiului National Tudor Vladimirescu CNTV) din Targu Jiu, este considerat de profesorii sai un mic geniu al informaticii. Acesta a reusit sa castige medalia de la argint la Balcaniada de informatica, fiind cel mai tanar participant din tot concursul la care au participat peste 120 de elevi din 13 tari.

PMP cere demisia ministrului Culturii pentru ca a ngropat Anul Centenarului / OUG pentru investitii culturale de un miliard euro nu specifica unde merg banii

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia ministrului Culturii, Geoge Ivascu, pentru ca s-a dovedit total incapabil sa gestioneze Anul Centenarului, ingropand cel mai important eveniment din istoria Romaniei. Acesta subliniaza, intr-o postare peFacebook, ca in ordonanta de urgenta adoptata de Guvern, prin care sunt aprobate investitii de un miliard de euro in domeniul culturii nu se precizeaza de unde provin banii, cand vor fi alocati si catre ce obiective culturale vor fi directionati.

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

Romania a avut cel mai mic pret la energie din regiune

Pretul energiei electrice pe bursa din Romania a fost sambata cel mai mic dintre pietele cu care tara noastra este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului pietei, OPCOM. Astfel,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )