Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dancila, despre eventualitatea ca Iohannis sa refuze propunerile de ministri: Nu am luat in calcul aceasta varianta. Vom discuta in CEx

B1 B1,
Dancila, despre eventualitatea ca Iohannis sa refuze propunerile de ministri: Nu am luat in calcul aceasta varianta. Vom discuta in CEx

Premierul Viorica Dancila a declarat ca spera ca luni sa aiba un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis in privinta propunerilor de ministri, informeaza news. ro. intrebata daca are variante de. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Sper ca luni sa am un raspuns de la Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca spera sa aiba luni un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi ministri la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pe.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Nu mi-a raspuns domnul presedinte

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu a primit inca un raspuns de la seful statului la propunerile privind numirea unor noi ministrii la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pentru.

Viorica Dancila crede ca Iohannis va accepta propunerile PSD-ALDE: Sa nu pornim de la reaua credinta (VIDEO)

Viorica Dancila se arata optimista cu privire la numirile propuse de PSD si ALDE la MAI, MAE si pentru o functia de vicepremier. Premierul crede ca presedintele Klaus Iohannis va accepta propunerile,.

Dancila, discutie cu Iohannis pe tema noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a discutat la telefon cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii noilo.

Viorica Dancila, despre decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa isi asume, trebuie sa plateasca

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Viorica Dancila, despre sustinerea neconditionata a presedintelui fata de Kovesi: Ar sustine Klaus Iohannis o alta persoana care ar avea aceleasi probleme?

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, legat de faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi discutat cu presedintele Frantei despre sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European,.

DANCILA, DESPRE VIITORUL COMISAR EUROPEAN: Un portofoliu precum Energia, Transporturile, Mediul ar insemna foarte mult

Premierul Viorica Dancila a declarat ca, in opinia sa, un portofoliu de comisar european pentru Energie, Mediu sau Transporturi ar insemna foarte mult si ca nu s-a discutat inca despre numele viitorului comisar european din partea Romaniei.

Dancila, despre demisia presedintelui CNAS:Domnul Vulcanescu sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila subliniaza ca nu l-a intrebat pe presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest lucru. Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite, afirma Dancila.

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila.

DANCILA, DESPRE VIITOARELE MASURI ECONOMICE ALE GUVERNULUI: Nu vrem sa luam decizii bruste

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru un post de televiziune, ca viitoarele masuri economice ale Guvernului vor fi luate doar dupa o prealabila consultare cu partenerii sociali.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )