Libnet.ro
UNICEF

14:01

Dancila si-a schimbat parerea despre 10 august:Am vazut ca nu a fost o lovitura de stat

Adevărul Adevărul,
Dancila si-a schimbat parerea despre 10 august:Am vazut ca nu a fost o lovitura de stat

Fostul premier Viorica Dancila a spus, joi, ca, desi a declarat initial ca protestul din 10 august a fost o lovitura de stat, acum nu-si mentine declaratia, vazand ca, de fapt nu a fost. continuă pe Adevărul

Ministrul Marcel Vela, despre 10 august: Musamalizarea a inceput chiar cu secretizarea; implica unele raspunderi civile si penale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca in cazul evenimentelor din 10 august 2018 a fost vorba de o musamalizare care a inceput chiar cu secretizarea unor documente, ceea ce ar implica unele raspunderi civile si penale.

Vela despre 10 august: Musamalizarea a inceput chiar cu secretizarea

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca in cazul evenimentelor din 10 august 2018 a .

Digi 24: Ce scrie in raportul Jandarmeriei despre 10 august, pastrat secret pana saptamana trecuta

Digi24 a obtinut in exclusivitate documentul desecretizat de Ministerul de Interne dupa aproape un an si jumatate de la violentele din 10 august 2018, de la protestul diasporei.

Ce scrie in raportul Jandarmeriei despre 10 august

Raportul Jandarmeriei despre 10 august, desecretizat recent de Ministerul de Interne, arata ca informarile primite de la serviciile secrete nu indicau riscuri la adresa securitatii nationale. Cu toate.

Viorica Dancila se razgandeste legat de 10 august: Da, am spus atunci ca seamana cu o lovitura de stat, am vazut pe urma ca nu a fost o lovitura de stat

La un an si 3 luni de la evenimentele din 10 august, Viorica Dancila nu mai considera ca a fost o lovitura de stat, asa cum a sustinut. Ea a declarat, joi seara, ca a vazut apoi ca nu a fost o lovitura de stat, dar intrebata insistent de jurnalisti cand si-a dat seama de acest lucru, a evitat constant sa raspunda: Chiar vreti sa vorbim doar de 10 august?.

Viorica Dancila, despre evenimentele din 10 august: Am spus atunci ca seamana cu o lovitura de stat

Viorica Dancila a raspuns, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Parlamentului, unei intrebari legate de evenimentele din 10 august 2018 si a mentionat daca ce s-a intamplat atunci a fost sau nu o.

Raportul despre protestele din 10 august: Informarile SRI nu indicau riscuri la adresa securitatii nationale

Jandarmeria a monitorizat inca din iunie 2018 pregatirea protestului din 10 august si ajunsese la concluzia ca exista riscul unei escaladari pe baza postarilor de pe retelele de socializare, justificand astfel amploarea mobilizarii fortelor de ordine. in acelasi timp, serviciile de informatii ale statului roman nu considerau ca protestele sunt vreun risc pentru securitatea nationala, arata raportul desecretizat de Ministerul de Interne.

Iohannis, despre interventia in forta a jandarmilor in 10 august: O prezenta a mea ar fi agravat lucrurile Interventia a dovedit ca PSD e anti-democratic. De asta nu pot sa am o dezbatere cu cineva care reprezinta un sistem de sorginte comunista

Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat ca nu a avut informatii dinainte cu privire la pregatirea interventiei in forta din 10 august, iar daca ar fi mers in Piata Victoriei ar fi agravat lucrurile si ar fi dat apa la moara PSD-ului pentru a spune ca a fost o lovitura de stat regizata de presedinte. Filosofia cu care s-a intervenit a dovedit ca PSD e anti-roman si anti-democratic si de asta nu poate sa mearga la o dezbatere cu cineva care reprezinta un sistem represiv de sorginte comunista.

Dosarul 10 august: cum a inventat Jandarmeria o lovitura de stat pentru a interveni violent

Interventia violenta a fortelor de ordine la mitingul din 10 august a fost justificata de Jandarmerie prin mesajele radicale postate pe retelele sociale de unele persoane. Informarile primite de la serviciile secrete, despre protestul diasporei de anul trecut, nu indicau riscuri la adresa securitatii nationale. Cel putin asa sta consemnat in raportul recent desecretizat de Ministerul de Interne.

Ministrul de Interne, acuzatii grave cu privire la dosarul din 10 august: Musamalizarea a inceput chiar cu secretizarea unor date

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, considera ca in cazul evenimentelor din 10 august 2018 a fost vorba de o musamalizare care a inceput chiar cu secretizarea unor documente, ceea ce ar implica unele.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )