Libnet.ro
UNICEF

06:45

Darius Valcov nu mai este doctor. Ministrul Monica Anisie i-a anulat titlul

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov nu mai este doctor. Ministrul Monica Anisie i-a anulat titlul

Darius Valcov, fost consilier al premierului Viorica Dancila, acuzat de mai multe fapte de coruptie, nu mai este doctor, dupa ce ministrul Monica Anisie i-a anulat titlul de doctorat. continuă pe Adevărul

Tabletele gratuite sa ajunga in scoli pana la 10 septembrie, a cerut ministrul Monica Anisie

Data pana la care cele 250. 000 de tablete si laptopuri destinate elevilor trebuie sa ajunga in scoli.

Darius Valcov a ramas fara titlu de doctor. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Da, am semnat acest ordin

Darius Valcov a ramas fara titlu de doctor, dupa ce ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat ca a semnat ordinul. Da, astazi am semnat acerst ordin. Motivul este tot plagiatul, a declarat.

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Da, am semnat acest ordin

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor, dupa ce ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat ca a semnat ordinul. Da, astazi am semnat acerst ordin. Motivul este tot plagiatul, a declarat.

Scandalos! Monica Anisie i-a revocat titlul de doctor unui fost ministru. Cine s-a facut de ras pentru ca a plagiat

Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat marti ca a semnat ordinul prin care i-a fost anulat titlul de doctor fostului ministru Darius Valcov. Da, astazi am semnat acest ordin. Motivul este tot plagiatul, a spus Monica Anisie.

Ministrul Educatiei, trei scenarii pentru inceperea anului scolar. Monica Anisie: intotdeauna trebuie sa ne gandim si la sanatatea copiilor, la siguranta lor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca, daca situatia epidemiologica nu este grava, anul scolar poate incepe de pe 14 septembrie. insa, prioritara este sanatatatea elevilor si a cadrelor.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunt pentru elevi. Se ia in calcul si o astfel de varianta

Tabletele si laptopurile vor ajunge la elevii care nu au acces la tehnologie, pentru a putea participa la orele on-line, pana pe 10 septembrie, a anuntat, miercuri, ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie.

Un inspector scolar depistat pozitiv cu COVID-19, prezent la intalnirea cu Monica Anisie. Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, pentru B1.RO: Conform definitiei din metodologia DSP, ministrul Educatiei nu poate fi considerat contact

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, ar fi intrat in contact direvt, luni, cu inspectorul scolar general adjunct din Iasi, depistat pozitiv cu noul coronavirus. Monica Anisie a avut o vizita de lucru.

Monica Anisie, despre cele trei scenarii pentru inceperea noului an scolar

Noul an scolar va incepe in 14 septembrie, cu copiii la scoala, daca situatia epidemiologica nu va fi atit de grava, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea a precizat ca autoritatile au trei scenarii pentru noul an scolar si iau in clacul si varianta ca decizia privind modul in care se vor desfasura cursurile - fizic, online sau in formula combinata - sa fie lasata la latidunea fiecarei scoli.

Monica Anisie a facut anuntul! Cum va incepe scoala din toamna? Daca era o situatie normala, ceea ce nu este cazul...

Cum va incepe noul an scolar depinde foarte mult de numarul de infectari cu noul coronavirus, spune ministrul Educatiei. Deocamdata se lucreaza la trei scenarii, printre care si cel in care unii dintre elevi vor merge la scoala in timp ce altii vor invata online, dupa care vor face rocada. in cel mai rau scenariu, elevii vor continua sa invete online si in urmatorul an scolar.

MONICA ANISIE: Sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna

Ministrul Educatiei onica Anisie a declarat ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna. Anisie sustine ca situatia actuala nu permite ca toti elevii sa fie adusi in clase si precizeaza ca vor fi luate in calcul toate scenariile, inclusiv cel al invatamantului desfasurat exclusiv in online.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )