Libnet.ro
UNICEF

00:06

Declaratia si dezacordul. Viorica Dancila a facut o noua gafa in discursul sau despre viitorul Muzeu al Istoriei Evreilor si Holocaustului din Romania

Adevărul Adevărul,
Declaratia si dezacordul. Viorica Dancila a facut o noua gafa in discursul sau despre viitorul Muzeu al Istoriei Evreilor si Holocaustului din Romania

Viorica Dancila a declarat luni ca este nevoie de promovarea educatiei la nivel national privind Holocaustul precum si a unor elemente legate de responsabilitatea Romaniei. in timpul discursului, premierul a facut un nou dezacord, spunand ca muzeul dedicat istoriei evreilor e concentrat pe promovarea uneia dintre cele mai importante proiecte. continuă pe Adevărul

Liviu Genunche Pop RECIDIVEAZA. Fostul ministru comite o noua gafa gramaticala: Aveati o PLANCARDA cat Casa Poporului (VIDEO)

Senatorul PSD Liviu Pop recidiveaza. Dupa ce a devenit celebru pentru termenul genunche, folosit in loc de genunchi, fostul ministru al Educatiei a facut o noua gafa gramaticala. Prezent,.

Florin Citu o someaza pe Viorica Dancila sa marturiseasca daca a promis ca va amana votul ECOFIN pentru lista neagra a paradisurilor fiscale

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, i-a cerut premierului Viorica Dancila sa explice daca in vizitele pe care le-a facut in Oman si Emiratele Arabe Unite a promis sa amane votul ministrilor de finante din Uniunea Europeana pentru lista neagra a paradisurilor fiscale.

VIORICA DANCILA: Presedintele Iohannis nu are nicio limita

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta in sedinta de astazi o hotarare prin care pensionarii vor beneficia, in acest an, de aproximativ 60. 000 de bilete de tratament ----- Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, dupa ce presedintele a promulgat doar bugetul asigurarilor sociale, ca a constatat ca presedintele Klaus Iohannis nu are nicio limita si ca a avut senzatia ca ne intoarcem in timp, in 2013, cand un alt presedinte promulga doar bugetul asigurarilor sociale, folosindu-se de aceleasi minciuni.

Viorica Dancila, intrevedere cu ambasadorul american Hans Klemm

Viorica Dancila si Hans Klemm au avut o intrevederePremierul Viorica Dancila l-a primit, luni, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, informeaza Guvernul.

Viorica Dancila l-a readus pe Victor Negrescu in Guvern, in calitate de consilier onorific

Victor Negrescu, fost ministru delegat pentru afaceri europene, a fost numit marti in functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Victor Negrescu si-a dat demisia din functia de ministru pentru afaceri europene in luna noiembrie, cu mai putin de doua luni de preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Viorica Dancila, apel DE URGENTA catre parlamentari: Nu putem permite sa lasam fara fonduri comunitatile locale (VIDEO)

Viorica Dancila face apel la alesi sa analizeze de urgenta proiectul pe buget pentru anul 2019, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a retrimis in Parlament. Nu putem permite sa lasam fara fonduri.

Viorica Dancila: Iohannis face un joc electoral. Declaratiile presedintelui sunt iresponsabile

Viorica Dancila a lansat un nou atac la adresa presedintelui Iohannis. Am constatat ieri ca presedintele Iohannis nu are nicio limita. dezinformeaza romanii, avand explicatii ridicole pt ce nu a promulgat pr de.

Viorica Dancila, intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti

Premierul Viorica Dancila l-a primit, astazi, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, informeaza Guvernul.

Ce au discutat Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la Palatul Victoria (FOTO, VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au cazut de acord, luni, ca este necesara o imbunatatire a cooperarii intre Executivul Romaniei si Comisia.

Ce a discutat Viorica Dancila cu ambasadorul Hans Klemm: Totul a iesit la iveala. Postarea de pe site-ul Guvernului(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hand Klemm. Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, cei doi au discutat, printre altele, despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )