Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri din PSD. Tudorel Toader o acuza pe Olguta Vasilescu ca s-a opus directivei privind spalarea banilor: Ce vor spune alegatorii nostri din strainatate?

Adevărul Adevărul,
Dezvaluiri din PSD. Tudorel Toader o acuza pe Olguta Vasilescu ca s-a opus directivei privind spalarea banilor: Ce vor spune alegatorii nostri din strainatate?

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader a dezvaluit sambata pe Facebook ca unul dintre opozantii implementarii Directivei UE privind spalarea banilor din timpul guvernarii Dancila a fost Lia Olguta Vasilescu. Toader spune ca argumentul acesteia din urma pentru a nu implementa o directiva care a adus in cele din urma Romaniei o amenda de 3. 000 de euro a fost gandul la ce vor spune alegatorii din strainatate. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader spune ca nu e vinovat nici de amenda de 3 mil. euro primita de Romania Postarea fostului ministru a atras replici acide de la Ana Birchall si Lia Olguta Vasilescu

O postare in care Tudorel Toader incearca sa arunce vina pe fostii sai colegi de Guvern pentru netranspunerea Directivei privind spalarea banilor, in urma careia romanii s-au ales cu o amenda de 3 milioane de euro decisa de justitia europeana, a atras replici acide din partea Anei Birchal si a Liei Olguta Vasilescu.

Continua disputele pe Facebook intre fostii ministri ai lui Dancila Ana Birchall, despre Tudorel Toader: Tupeu ordinar

Dupa schimbul de replici pe Facebook de vineri, pe reteaua sociala continua disputele de la distanta intre fosti ministri din Cabinetul Viorica Dancila. Sambata dimineata, Ana Birchall l-a acuzat pe Tudorel Toader de tupeu ordinar, in timp ce fostul ministru al Justitiei a sugerat ca Lia Olguta Vasilescu nu-si mai aduce aminte de subiectul directivei privind spalarea banilor pentru ca nu are minte.

Olguta Vasilescu, surpriza pentru craioveni: Asa vom fi pe harta oraselor europene de vizitat

Olguta Vasilescu vine cu o schimbare surprinzatoare pentru craioveni. Social-democrata a prezentat unul dintre proiectele cu care vine in fata alegatorilor chiar pe contul de Facebook. Asa vom pune Bania pe harta oraselor europene de vizitat, a spus Vasilescu.

Cristian Mihai Ganea, viceprimarul Ploiestiului, a plecat din PSD si va candida la Primarie din partea Pro Romania

Cristian Mihai Ganea a plecat din PSD si va candida din partea Pro Romania la Primaria Ploiesti. Acesta a fost liderul organizatiei social-democrate din Ploiesti si ocupa functia de viceprimar al orasului din pa.

Robert Negoita, anuntul momentului dupa plecarea din PSD. Va candida la alegerile locale din partea unui nou partid

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut un anunt politic, dupa ce a plecat din Partidul Social Democrat, dandu-i o lovitura Gabrielei Firea. in timpul unei conferinta de presa, acesta a anuntat lansarea Partidului Bucuresti 2020, din partea caruia va candida pentru un nou mandat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )