Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ierusalimul, Liviu Dragnea si Viorica Vasilica Dancila. Cat de usor putem sa ne transformam in tinta

Adevărul Adevărul,
Ierusalimul, Liviu Dragnea si Viorica Vasilica Dancila. Cat de usor putem sa ne transformam in tinta

Desigur, la modul ideal, o tara trebuie sa fie puternica, exemplu in dezvoltare economica si sociala, dispunand de o armata puternica, argument disuasiv suficient pentru a-si apara cetatenii, cu politicieni luminati dorind binele colectiv, cel pentru care sunt gata sa si-l sacrifice pe cel propriu, eventual murind saraci si fericiti ca s-au jertfit pe altarul binelui comun. continuă pe Adevărul

Ierusalimul, Liviu Dragnea si Viorica Vasilica Dancila: primejdia impredictibilitatii

Desigur, la modul ideal, o tara trebuie sa fie puternica, exemplu in dezvoltare economica si sociala, dispunand de o armata puternica, argument disuasiv suficient pentru a-si apara cetatenii, cu politicieni luminati dorind binele colectiv, cel pentru care sunt gata sa si-l sacrifice pe cel propriu, eventual murind saraci si fericiti ca s-au jertfit pe altarul binelui comun.

Viorica Vasilica Dancila o comite din nou! Cum a pronuntat premierul cuvantul privilegiati la intalnirea cu omologul sau italian (VIDEO)

Viorica Vasilica Dancila loveste din nou. Prim-ministrul a reusit iarasi sa comita greseli de exprimare, de data aceasta in cadrul intalnirii oficiale pe care a avut-o joi la Palatul Victoria cu.

Viorica Vasilica Dancila, criticata dur dupa Simfonia Lalelelor: Ne-a ingrozit. PSD-ALDE sa inceteze a mai umili copiii pentru buna lor dispozitie

Scandalul provocat vineri la Simfonia Lalelelor, cand numerosi copii au fost pusi sa defileze in costume in culorile steagului Romaniei si sa pregateasca diverse activitati in fata premierului Viorica Va.

Proiect de lege incendiar: O comisie condusa de Liviu Dragnea va decide evolutia Romaniei pana in 2040. Reactia PNL: Tradeaza un mod de gandire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste

O noua initiativa legislativa elaborata de Cabinetul condus de Viorica Vasilica Dancila pare sa arunce tara in aer. Potrivit proiectului privind Strategia Romania 2040, publicat pe site-ul Secretariatului.

Traian Basescu: Liviu Dragnea, un neispravit din Teleorman, face praf si pulbere 60 de ani diplomatie in relatiile Romaniei cu Israelul si tarile arabe

Traian Basescu reactioneaza in scandalul momentului: mutarea Ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Declaratiile premierului Viorica Dancila si ale sefului PSD, Liviu Dragnea, conform.

Liviu Dragnea, anunt-soc despre ambasada Romaniei din Israel: Decizia este luata, incep procedurile. Acest gest al nostru are o valoare simbolica uriasa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca Executivul condus de Viorica Dancila a adoptat un memorandum prin care se decide inceperea procedurilor pentru mutarea efectiva a ambasadei Romaniei din.

Liviu Dragnea vrea sa mute ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim/ Reactia lui Klaus Iohannis

Ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim, a hotarat Guvernul Dancila, in ultima sedinta, anuntul fiind facut, joi seara, de liderul PSD Liviu Dragnea, care a spus ca decizia are o valoare istorica uriasa. Reactia.

Liviu Dragnea: Nu exista partid fara ofiteri acoperiti in interior. Nu exista!

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat ca atat in partidul pe care il conduce cat si in celelalte partide politice din Romania exista ofiteri sub acoperire si ca nu crede ca are sanse sa afle cine sunt cei care fac parte din PSD, potrivit Hotnews.

Liviu Dragnea, invitat oficial in Israel. Premierul Netanyahu il cheama pe liderul PSD la Ierusalim

Premierul Israelului Benjamin Netanyahu l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea in Israel. Benjamin Netanyahu i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, prin care il invita pe.

Victor Ponta il arunca pe Liviu Dragnea in ghearele DNA. Dezvaluiri BOMBA ale fostului premier: Sa il trimitem pe Dragnea sa isi scrie Strategia la Rahova .... pana in 2040?

Victor Ponta l-ar putea arunca pe Liviu Dragnea direct in ghearele DNA. Fostul premier arata ca intentia sefului PSD de a stabili Strategia Romania 2040 ii aminteste de o situatie dramatica din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )