Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liviu Dragnea, un nou anunt despre remanierea Guvernului

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, un nou anunt despre remanierea Guvernului

Liviu Dragnea face un nou anunt privind remanierea Guvernului Dancila. Dragnea a afirmat, inainte de sedinta in care se afla din nou fata in fata cu tabara contestatarilor sai, ca nu se pune deocamdata. continuă pe Antena3

Dragnea, despre remanierea Guvernului: Da, sunt nemultumit de anumiti ministri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reiterat faptul ca este nemultumit de unii ministri, insa a refuzat sa dea nume, precizand ca rezultatul evaluarii va fi prezentat dupa referendumul din octombrie privind.

Liviu Dragnea infirma informatiile despre revocari in PSD

Liviu Dragnea a infirmat, luni, inaintea Sedintei Biroului Permanent National al PSD, informatiile aparute in presa conform carora ar urma sa aiba loc revocari ale unor lideri social-democrati.

Liviu Plesoianu, nou mesaj despre Gabriela Firea: Era prima care urca pe scena la mitingul impotriva Statului Paralel

Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu revine cu un mesaj despre Gabriela Firea, pe care o acuza de duplicitate. IUNIE 2018 - Gabriela FIREA, pe rit vechi, era prima care urca pe scena, la mitingul PSD impotriva.

Cand va avea loc remanierea guvernamentala. Liviu Dragnea a facut anuntul

O remaniere guvernamentala a ministrilor din partea PSD va avea loc in cadrul unui CExN care va fi organizat dupa referendumul pentru redefinirea familiei, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. in.

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Miza pentru anul viitor este uriasa / Legea Insolventei trebuie votata saptamna viitoare

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Vorbind despre sondajul intern prezentat de contestatarii lui in CEx-ul PSD, Dragnea spune ca partidul este la 33-35%, iar el este sub scorul partidului, dar asa era si in februarie 2016, si apoi am castigat la parlamentare cu un scor istoric. emisiunea este in desfasurare.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos / Amnistia trebuie data. E necesara si o amnistie fiscala / Kovesi conduce Parchetul

Exista un plan ca acest guvern sa fie dat jos pana la 1 ianuarie, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara la Antena 3. Liderul PSD spune ca miza o reprezinta preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene care va fi atributul guvernului si al Vioricai Dancila, fapt care nu ii convine lui Iohannis. Dragnea spune ca amnistia trebuie data ca sa dea sansa celor care au fost condamnati pe nedrept in baza protocoalelor cu SRI sa fie judecati corect. Mai mult, seful PSD spune ca s eimpune si o amnistie fiscala.

Sedinta in PSD. Liviu Dragnea a anuntat cine va face evaluarea ministrilor din Guvern

Update:Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca in sedinta Biroului Permanent National s-a decis organizarea unei campanii de informare a populatiei cu privire la tema referendumului din 6-7 octombri.

Liviu Dragnea, despre incidentul fiului sau: A fost agresat de mai multe ori si a decis sa depuna plangere

Liviu Dragnea a vorbit luni si despre incidentul in care a fost implicat fiul sau, Valentin Dragnea. Liderul PSD a declarat ca nu are foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Nu pot sa va dau.

Noi informatii despre incidentul in care au fost implicati fiul si nora lui Liviu Dragnea

Informatii in exclusivitate despre incidentul in care a fost implicat fiul lui Liviu Dragnea. potrivit unor surse din ancheta, valentin Dragnea si sotia acestuia, Gina Dragnea, ar fi fost atacati verbal pe strada de fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )