Libnet.ro
UNICEF

15:46

Liviu Dragnea si-a trimis fostul aghiotant in Israel sa-i pregateasca terenul premierului Viorica Dancila

B1 B1,
Liviu Dragnea si-a trimis fostul aghiotant in Israel sa-i pregateasca terenul premierului Viorica Dancila

In contextul anuntului facut de Liviu Dragnea potrivit caruia exista un memorandum de mutare a ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita. continuă pe B1

Adrian Mladinoiu, fost aghiotant al lui Dragnea, a fost trimis n Israel nainte de o posibila vizita la Ierusalim a liderului PSD mpreuna cu Viorica Dancila

Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului, a fost trimis intr-o vizita oficiala in Statul Israel, in perioada 22 - 25 aprilie 2018, potrivit unui memorandum intern discutat in sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor din 18 aprilie. Mladinoiu a plecat in Israel impreuna cu Silviu Vexler, reprezentantul in Parlamentul Romaniei al Federatiei comunitatilor Evreiesti din Romania. Imediat dupa Mladinoiu, ar putea ajunge in Israel premierul Vorica Dancila impreuna cu seful PSD Liviu Dragnea, potrivit unor surse guvernamentale. Aceste vizite au loc pe fondul unui scandal starnit in Romania in urma anuntului lui Liviu Dragnea ca ambasada Romaniei la Tel Aviv va fi mutata la Ierusalim.

Fostul aghiotant al lui Dragnea conduce o delegatie oficiala a Guvernului in Israel

Adrian Mladinoiu, actual secretar de stat al Secretariatului Guvernului si fost aghiotant al lui Liviu Dragnea, conduce o delegatie a Executivului in Israel in perioada 22-25 aprilie, dupa cum arata stenograma unei sedinte a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea, invitat oficial in Israel. Premierul Netanyahu il cheama pe liderul PSD la Ierusalim

Premierul Israelului Benjamin Netanyahu l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea in Israel. Benjamin Netanyahu i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, prin care il invita pe.

Victor Ponta il arunca pe Liviu Dragnea in ghearele DNA. Dezvaluiri BOMBA ale fostului premier: Sa il trimitem pe Dragnea sa isi scrie Strategia la Rahova .... pana in 2040?

Victor Ponta l-ar putea arunca pe Liviu Dragnea direct in ghearele DNA. Fostul premier arata ca intentia sefului PSD de a stabili Strategia Romania 2040 ii aminteste de o situatie dramatica din.

Victor Ponta face acuzatii grave la adresa lui Liviu Dragnea: Vrea sa va ia banii si voturile

Fostul premier Victor Ponta face noi acuzatii grave la adresa lui Liviu Dragnea. Strategia lui Dragnea pana in 2040? Foarte simplu - sa va ia voturile si banii si sa nu faca nimic din ce v-a promis! La fel ca si.

Liviu Dragnea ar putea primi interdictie de intrare in Statele Unite

Miscarea civica Initiativa Romania cere Departamentului de Stat american sa ridice viza de intrare si sa ii dea interdictie de a intra pe teritoriul american lui Liviu Dragnea. Acestia motiveaza cererea prin.

Cum l-au poreclit sefii din fotbal pe Liviu Dragnea, pentru ca apoi sa rada de el si sa nu ii respecte cererea de a vota pentru Lupescu in alegerile de la FRF

Stenograme intrate in posesia jurnalistilor de la GSP arata cum sefii din fotbalul romanesc au tratat in ras mesajele primite de la Liviu Dragnea privind sprijinirea lui Ionut Lupescu in alegerile de la.

Cum au ras sefii fotbalului romanesc de Liviu Dragnea si ce porecla i-a fost atribuita presedintelui PSD, care l-a sustinut pe Ionut Lupescu

Liviu Dragnea, presedintele PSD, s-a declarata sustinator al lui Ionut Lupescu la alegerile de la FRF, pe care acesta le-a pierduit categoric.

Bazinul de inot inaugurat acum o luna de Liviu Dragnea este si acum inchis. Ce problema n-au rezolvat administratorii

La aproape o luna de la inaugurarea cu mare fast a bazinul de inot de la Focsani, de catre presedintele PSD Liviu Dragnea, complexul sportiv care a costat 8 milioane de euro este, in continuare, inchis pentru public.

Meci Liviu Dragnea Klaus Iohannis, faza pe Ierusalim

Obiectivul principal al lui Liviu Dragnea fost acela de intra in conflict explicit pe aceasta tema cu presedintele, ca parte a unei agende politice interne, nu acela de a propune o noua pozitionare strategica a tarii pe o tema de mare impact. De aceea, preocuparea pentru respectarea procedurilor constitutionale sau fata de daunele potentiale de imagine in exterior nu au contat in nici un fel.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )