Libnet.ro
UNICEF

12:45

IN LUPTA CU GABRIELA FIREA SI NICUSOR DAN Ilan Laufer vrea sa fie primar al Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN LUPTA CU GABRIELA FIREA SI NICUSOR DAN Ilan Laufer vrea sa fie primar al Capitalei

Ilan Laufer, fostul ministru PSD al IMM-urilor si fost consilier al Vioricai Dancila, a anuntat ca va candida la Primaria Generala a Capitalei din partea partidului Platforma Social Liberala, formatiune politica pe care o conduce. continuă pe Ziarul Bursa

Noi probleme pentru Firea. Ilan Laufer a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei

Presedintele Platformei Social Liberale Ilan Laufer a anuntat luni ca va candida pentru functia de primar general al Municipiului Bucuresti. Fostul ministru al Mediului de afaceri din guvernele PSD a afirmat pe Facebook ca va candida pentru ca s-a saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala.

Ilan Laufer candideaza la Primaria Capitalei

Ilan Laufer este presedintele Platformei Social Liberale si fost ministru PSD al mediului de afaceri.

Ilan Laufer anunta ca va candida la Primaria Bucurestiului

Presedintele Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, a anuntat, astazi, ca va candida la Primaria Generala a Capitalei.

Gabriela Firea, decizie de ultima ora. A activat de urgenta

Gabriela Firea, primarul General al Bucurestiului, a hotarat activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular, o sectie externa a spitalului Victor Babes. Acesta a fost construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea, decizie soc. A activat de urgenta .

Gabriela Firea reclama lipsa unui program national de tratare cu plasma a pacientilor infectati cu Covid-19, aflati in stare grava

Primarul general, Gabriela Firea, acuza lipsa unui program national de tratare cu plasma a pacientilor infectati cu coronavirus aflati in stare grava. Firea afirma ca putinele cazuri de tratament cu plasma se datoreaza medicilor, care explica cum pot pacientilor vindecati necesitatea de a ajuta, totul fiind la mica intelegere.

Gabriela Firea: Am investit in sanatate in 4 ani, cat altii in 20!

Gabriela Firea a anuntat achizitionarea de catre Primaria Capitalei a 100 de ambulante noi, moderne, pentru bucuresteni si ilfoveni. Daca apare vreo problema, sa va bazati pe noi!, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

GABRIELA FIREA: Blocul in care functioneaza Club A intra in consolidare

Blocul in care functioneaza Club A, club studentesc infiintat in 1969, unde s-au lansat numeroase trupe rock si underground, intra in consolidare, a anuntat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

In urma bilantului prezentat in cursul zilei de ieri de catre Grupul de Comunicare Strategica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis pe Facebook un mesaj adresat Ministerului Sanatatii prin care il acuza de manipulare si dezinformare, sustinand ca datele transmise cu privire la numarul bolnavilor din Capitala este fals. Mai mult, aceasta a subliniat ca .

GABRIELA FIREA: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei! si sustine ca in Bucuresti sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile, precum si personal medical foarte bine pregatit.

Gabriela Firea, dezvaluiri in premiera la Mihai Gadea: Va exploda un nou subiect la noi!

Gabriela Firea vine cu dezvaluiri incredibilie, intr-un interviu, la Sinteza Zilei, fata in fata cu Mihai Gadea. Primarul Capitalei a adus in discutie blocajele din demersurile pe care le-a facut in timpul pandemiei de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )