Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rovana Plumb: Klaus Iohannis nu poate sa uzurpeze calitatea pe care o are doamna Dancila

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: Klaus Iohannis nu poate sa uzurpeze calitatea pe care o are doamna Dancila

Ministrul Fondurilor Europene,Rovana Plumb, il someaza pe presedinteleKlaus Iohannisprivind luarea de urgenta a unei decizii privind numirea Liei Olguta Vasilescu si a lui Mircea Draghici la. continuă pe Antena3

Rovana Plumb: Presedintele nu poate sa uzurpeze drepturile premierului de a sti pe cine sa propuna la Transporturi si Dezvoltare

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, spune ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa puna stop si sa accepte propunerile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor - Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Ea il acuza pe seful statului de urzurparea drepturilor premierului Viorica Dancila de a sti pe cine sa propuna pentru a coordona cele doua portofolii.

Kelemen Hunor: Klaus Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos. in acest caz suntem intr-un mare necaz

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca la alegerile prezidentiale s-ar putea spune sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul doi, iar in aceasta situatie va castiga un al doilea mandat. insa, liderul UDMR a precizat ca Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos, dar in aces caz suntem intr-un mare necaz, potrivit publicatiei Maszol, citat de G4Media.

Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu(FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla in acest weekend la schi in Muntii Sureanu. Seful statului a fost vazut pe partie de niste turisti care nu au ratat ocazia de a se fotografia cu acesta. Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi in masivul Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis a revenit pe partiile de schi din masivul Sureanu. Prezenta acestuia nu a fost ratata de turisti care au tinut sa se fotografieze cu seful statului.

A fost stabilit PRIMUL TERMEN al procesului dintre Ministerul Apararii si Presedintie, deschis dupa ce Klaus Iohannis a prelungit mandatul sefului Statului Major al Apararii

Primul termen al procesului prin care Ministerul Apararii Nationale cere anularea decretului prin care presedintele Klaus Iohannis aprelungit mandatul sefului Statului major al Armatei, se va judeca pe 29 ianuarie,.

Guvernul il aduce pe Klaus Iohannis in fata instantei

Guvernul il aduce pe Klaus Iohannis in fata judecatorilor. Procesul in care ministrul Apararii contesta prelungirea mandatului sefului statului major, Nicolae Ciuca, va avea loc pe 29 ianuarie, la Curtea de.

Klaus Iohannis i-a trimis Vioricai Dancila motivarea respingerii Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila scrisoarea in care motiveaza de ce i-a refuzat, pentru a doua oara, pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru Ministerul.

Klaus Iohannis refuza, asa cum a anuntat, propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici: Documentatia care nsoteste propunerea este incompleta, lipseste cazierul judiciar

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care o informeaza ca in continuare, propunerile de numire in functia de membru al Guvernului a Liei Olguta Vasilescu si Mircea Draghici nu fac dovada indeplinirii tuturor conditiilor de legalitate, astfel incat sa li se poata da curs.

Klaus Iohannis s-a ntlnit cu liderii PNL la Vila Lac 2. Orban: Discutiile au fost strict legate de agenda europeana si importanta alegerilor europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o intalnire cu mai multi lideri PNL, intre care si presedintele partidului Ludovic Orban, care a declarat pentru HotNews. ro ca discutiile au vizat agenda europeana, in contextul presedintiei Consiliului UE si al alegerilor europarlamentare. Surse politice au precizat pentru HotNews. ro ca intalnirea a avut loc la Vila Lac 2 si au participat Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Gheorghe Falca, Marian Petrache si Cristian Busoi.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea prin care este interzisa organizarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, joi, la Curtea Constitutionala Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala, care vizeaza si alegerile pentru Parlamentul European,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )