Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce spune Viorica Dancila despre condamnarea lui Darius Valcov

Antena3 Antena3,
Ce spune Viorica Dancila despre condamnarea lui Darius Valcov

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca atitudinea sa in cazul lui Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi total schimbata dupa o decizie definitiva a. continuă pe Antena3

Juncker, replica acida in conferinta cu Dancila. Ce a spus oficialul european despre condamnarea lui Darius Valcov

Presedintele Comisiei Europene a avut o reactie cel putin interesanta, intrebat fiind despre condamnarea in prima instanta primita de Darius Valcov. Jean Claude Juncker si premierul Vasilica.

Viorica Dancila despre vizita la Bruxelles: Presedintia Consiliului UE este a intregii Romanii

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a vorbit marti seara intr-un interviu despre vizita la Bruxelles. Aceasta a declarat ca e de parere ca a pus bazele guvernarii Romaniei la Consiliul UE si ca presedintia Romaniei va fi una dificila.

Viorica Dancila, despre situatia de la DNA: Justitia trebuie sa fie independenta

Trimisul special al AGERPRES, Daniel Florea, transmite: Justitia trebuie sa fie independenta si treb.

Juncker, intrebat despre condamnarea de 8 ani a lui Darius Valcov: Gentlemanul la care va referiti nu e consilierul meu

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a reactionat sec la o intrebare pusa de un ziarist in legatura cu condamnarea la 8 ani inchisoare a lui Darius Valcov, consilier al premierului Dancila. Gentlemanul la care va referiri nu e consilierul meu, a spus Juncker intr-o conferinta de presa comuna la Bruxelles cu Viorica Dancila.

Problemele din justitie l-au saracit. Ce avere mai are Darius Valcov

In calitatea de consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov.

Deputatul USR Tudor Pop, mesaj pentru Viorica Dancila: Opriti fraudele masive din sistemul national al asigurarilor de sanatate!

Deputatul USR Tudor Pop, membru in Comisia pentru Sanatate si Familie, i-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, in care ii prezinta o propunere legislativa care, spune el, ar rezolva problema transparentei deconturilor catre asigurati, ar contribui la prevenirea fraudelor si cresterea eficientei sistemului sanitar si ar avea potentialul de a salva mii de vieti.

Viorica Dancila, decizii cruciale de la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o la Bruxelles cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, ca a discutat cu acesta despre presedintia romana a.

UPDATE CNCD discuta marti pe tema declaratiilor premierului Viorica Dancila, care i-a numit autisti pe cei care dezinformeaza UE

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) discuta, marti , despre declaratiile premierului Viorica Dancila, care i-a catalogat drept autisti pe cei care dezinformeaza UE in ciuda faptului ca stiu adevarul. Conform presedintelui CNCD, Asztalos Csaba, Dancila nu a confirmat prezenta la audieri.

Viorica Dancila, anunt de ULTIMA ORA privind indemnizatiile pentru mame si concediile medicale

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni despre defectiunile din legea salarizarii legate de indemnizatiile pentru mame si concediile medicale si a anuntat ca va fi adoptata o noua ordonanta, care sa.

in ce tara va merge Viorica Dancila in prima vizita oficiala ca premier

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )