Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Daca PSD va fi condus de oameni normali si rationali, putem sa avem proiecte comune. Cu oameni care isi faceau selfie cu Dragnea si apoi cu Dancila nu putem sta la aceeasi masa (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Daca PSD va fi condus de oameni normali si rationali, putem sa avem proiecte comune. Cu oameni care isi faceau selfie cu Dragnea si apoi cu Dancila nu putem sta la aceeasi masa (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca nu va exista o alianta electorala intre Pro Romania si PSD in vederea alegerilor locale din acest an. intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician,. continuă pe B1

Ponta: Daca Grindeanu reuseste sa ii convinga pe cei din PSD ca au cateva figuri, Odiosul si Sinistra, care nu mai au ce cauta, ar fi un lucru bun

Victor Ponta a declarat ca isi doreste ca Sorin Grindeanu, odata revenit in PSD, sa reformeze partidul si sa-i convinga pe social-democrati ca Odiosul si Sinistra nu mai au ce cauta in formatiune.

Victor Ponta, mesaj cu talc pentru Grindeanu: Daca victima se pupa cu calaii, nu va aprecia nimeni

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat sambata, ca si-ar dori ca Sorin Grindeanu sa intre in PSD si sa faca curatenie, dar spera sa nu se duca si sa stea la masa cu cei care l-au dat afara, acest lucru insemnand ca victima sa se pupe cu calaii.

VICTOR PONTA: imi doresc ca Sorin Grindeanu sa intre in PSD si sa faca curatenie

ACTUALIZARE - Fostul lider PSD Viorica Dancila afirma ca e induiosator cum Victor Ponta isi exprima constant grija fata de PSD si cum sustine ideea reformei in partid, ea sustinand ca 2020 va fi anul disparitiei politice a lui Ponta si a partidului sau. --- Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat sambata, ca si-ar dori ca Sorin Grindeanu sa intre in PSD si sa faca curatenie, dar spera sa nu se duca si sa stea la masa cu cei care l-au dat afara, acest lucru insemnand ca victima sa se pupe cu calaii, relateaza Agerpres.

Victor Ponta afirma ca Pro Romania nu va vota motiunea de cenzura a PSD-ului

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat luni ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura anuntata de PSD impotriva Guvernului PNL. Acesta a explicat ca nu exista niciun motiv pentru a vota motiunea, intrucat aceasta vine impotriva legii privind alegerea primarilor in doua tururi, la care formatiunea vrea sa mai adauge un amendament in plus in ce priveste alegerea presedintilor de Consilii Judetene.

Victor Ponta si-l doreste pe Sorin Grindeanu ca reformator al PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, si-a exprimat vineri, la Resita, speranta ca Sorin Grindeanu va reusi sa oblige PSD sa se reformeze, acesta fiind motivul pentru care nu a incercat atragerea sa in partidul pe care il conduce.

Victor Ponta explica de ce nu l-a adus pe Sorin Grindeanu in Pro Romania: Vreau sa oblige PSD sa se reformeze

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca nu a incercat sa-l aduca pe Sorin Grindeanu in Pro Romania pentru ca are speranta ca acesta va obliga PSD sa se reformeze. Pentru ca nu a incercat.

Victor Ponta crede ca vor fi anticipate, dar nu si alegeri locale in doua tururi: O sa schimbam niste baroni PSD cu baroni PNL

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, este de parere ca vor fi declansate anticipate in Romania, dar nu crede ca se va reveni la alegerea primarilor in doua tururi, potrivit Agerpres. Sunt convins ca.

Victor Ponta, dupa ce Moise Guran si-a anuntat intrarea in politica: Nu vad nimic de condamnat

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Moise Guran si-a anuntat intrarea in politica. Fostul premier sustine ca el i-a propus lui Guran in 2012 sa faca parte din Pro Romania si ca se bucura ca a hotarat sa faca acest pas acum chiar daca a ales sa fie la USR.

Ponta: Daca guvernul PNL prinde 1 septembrie, atunci va avea soarta guvernului Ciolos

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a ironizat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Timisoara, PNL si modul in care a ajuns sa numeasca persoane in functii publice dupa ce a ajuns la guvernare.

Victor Ponta: Pro Romania depune un amendament privind alegerea presedintilor de CJ dintre consilieri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca Pro Romania va depune in zilele urmatoare un amendament in legatura cu alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor judeteni la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )