Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila: 20.000 de lei, bani gratis, pentru fiecare gospodarie din Romania. Dezicii de ULTIMA ORA la Palatul Victoria (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: 20.000 de lei, bani gratis, pentru fiecare gospodarie din Romania. Dezicii de ULTIMA ORA la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca fiecare gospodarie din Romania va putea sa primeasca un ajutor nerambursabil in valoarea de 20. 000 de lei. Banii vorputeafi folositi, de exemplu,. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost un premier bun. Sa nu uite pentru ce a fost pusa acolo

Liviu Dragnea a declarat ca Viorica Dancila a fost un premier bun pana acum, dar nu trebuie sa uite de ce a fost pusa la Guvern. intrebat la Adevarul Live in ce relatii este cu Viorica Dancila, Liviu.

Viorica Dancila, mesaj catre protestatari: Nu aveti nimic concret. Nu ne este teama!

Premierul Viorica Dancila are un mesaj clar pentru protestatarii care au contestatat-o in turneul din aceste zile prin tara. M-am dus in mijlocul lor si nu au ceva concret. Este modul lor de a intelege ca.

Mircea Badea o jigneste pe Viorica Dancila: Imbecila planetei

Viorica Dancila a fost scriticata de Mircea Badea, dupa ce a declarat ca isi va exercita dreptul la vot atat la alegerile europarlamentare, cat si la Referendumul pentru justitie. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a avut un mesaj dur si pentru PSD. Da. Voi participa duminica la vot si voi vota [] .

Ruptura la varful PSD. Chirieac: Este tot mai evident ca Viorica Dancila s-a rupt de partid

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum. Dancila a afirmat ca va participa la re.

VIORICA DANCILA: Se discuta proiectul O familie, o casa

Premierul Viorica Dancila anunta ca Guvernul discuta, in prima lectura, proiectul O familie, o casa, o varianta mai aproape de nevoile cetatenilor a programului Prima Casa.

Viorica Dancila, intampinata de protestatari furiosi la Barlad: Daca intru acolo, bag mana in parul ei VIDEO

Viorica Dancila a avut parte de o noua primire ostila, de aceasta data la Barlad. Sefa Guvernului a fost abordata de un barbat si de o femeie, care s-au declarat extrem de nemultumiti de guvernarea PSD. Premierul Viorica Dancila a mers, marti, la Barlad, unde a fost intampinata de mai multi protestari. Ei au cerut [] .

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

Premierul Viorica Dancila sustine ca va vota la referendumul de duminica

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendumul pe justitie din 26 mai. Aceasta, in conditiile in care mai multi lideri ai PSD si ALDE au.

VIORICA DANCILA: Nu imi este teama ca voi fi schimbata

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Bacau, ca nu se teme ca va fi schimbata din functie, totodata punctand ca este normal ca partidul sa monitorizeze activitatea guvernamentala.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )