Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Daca devin presedinte, persoanele condamnate pentru coruptie nu vor beneficia de clementa prezidentiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Daca devin presedinte, persoanele condamnate pentru coruptie nu vor beneficia de clementa prezidentiala

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, daca devine presedintele Romaniei, persoanele condamnate pentru coruptie nu vor beneficia de clementa prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Ce planuri are Dancila pentru persoanele condamnate pentru coruptie, daca devine presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca, daca devine presedintele Romaniei, persoanele condamnate pentru coruptie nu vor beneficia de clementa prezidentiala.

VIORICA DANCILA: Venirea noului ambasador al SUA la Bucuresti va marca inceputul unei noi etape a Parteneriatului strategic

Presedintele PSD, Viorica Dancila, saluta votul din Senatul american pentru confirmarea lui Adrian Zuckerman in functia de ambasador al SUA in Romania si arata ca venirea acestuia in tara noastra va marca inceputul unei noi etape a Parteneriatului strategic.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014.

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, daca ar fi Viorica Dancila: Mi-as lua un camion cu boxe, as merge acolo si as striga: Sunt Vasilica!...

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, ce trebuie sa faca Viorica Dancila la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a castiga alegerile prezidentiale. Eu nu cred ca doamna Dancila nu are.

Raluca Trucan se propagheaza pe urmele lui Viorica Dancila

Daca Viorica Dancila nu mai surprinde pe aproape nimeni cu greselile gramaticale, iata ca si Raluca .

Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se lupta pentru Palatul Cotroceni, iar specializarile si competentele celor doi candidati la alegerile prezidentiale au fost subiect de discutie pentru alegatori in ultima perioada. Multi au vrut sa afle ce studii are Viorica Dancila si cum a reusit sa intre in PSD. Ce studii are Viorica Dancila si in .

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

DNA neaga zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata pentru audieri

Directia Nationala Anticoruptie a negat joi zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata la DNA in data de 22 noiembrie. Acest zvon a venit in contextul in care Viorica Dancila a profitat de o declaratie a europarlamentarul PNL Rares Bogdan - care a scris pe Facebook ca fostul premier ar trebui sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii - pentru a acuza ca adversarii lui Klaus Iohannis la prezidentiale s-au ales cu dosare penale, cum a fost cazul lui Victor Ponta sau al lui Dan Barna.

Viorica Dancila promite transparenta totala daca va fi presedinte. Presa si cetatenii, acces liber la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila, contracandidatul presedintelui Klaus Iohannis in turul 2 al alegerilor prezidentiale, a preciat ca daca va castiga presedintia Romaniei, va fi extrem de transparenta, oferind acces liber la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )