Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Premierul Viorica Dancila a vorbitdespre decizia pe care o asteapta din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care urmeaza sa o faca publica in cursul zilei de astazi. Voi vedea ce. continuă pe Antena3

Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi dimineata, in legatura cu raportul privind activitatea DNA, pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa il prezinte joi, la ora 18:00, ca Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa se incadreze in limitele legale, sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun. Dancila sustine ca nu a discutat cu Tudorel Toader despre acest raport.

Viorica Dancila se distanteaza de Tudorel Toader inainte de decizia privind Kovesi: Sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun (VIDEO)

Tudorel Toader va prezenta joi decizia mult anuntata si amanata privind revocarea sau nu a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ca urmare a prezentarii unui raport cu care se lauda de trei luni. Desi.

Ce spune Viorica Dancila despre condamnarea lui Darius Valcov

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca atitudinea sa in cazul lui Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi total schimbata dupa o decizie definitiva a.

Viorica Dancila despre vizita la Bruxelles: Presedintia Consiliului UE este a intregii Romanii

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a vorbit marti seara intr-un interviu despre vizita la Bruxelles. Aceasta a declarat ca e de parere ca a pus bazele guvernarii Romaniei la Consiliul UE si ca presedintia Romaniei va fi una dificila.

Viorica Dancila, despre o posibila candidatura la o functie in partid: Asta presupune o munca in plus

Premierul Viorica Dancila, presedinte al organizatiei de femei a PSD, a declarat joi ca nu va candida la o functie in partid la congresul extraordinar al formatiunii din 10 martie. Consider ca functia de pr.

Decizia lui Tudorel Toader in legatura cu soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi va fi anuntata, joi, la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va sustine o conferinta de presa joi, la ora 18:00, in care va anunta soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cel putin asa a anuntat ministrul Justitiei pe pagina personala de Facebook. Toader, chemat de premierul Viorica Dancila din Japonia pentru a prezenta raportul, a amanat joia trecuta, cu o saptamana, decizia sa in cazul sefei DNA.

Reactia presei internationale dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca vrea revocarea lui Kovesi

Principalele agentii de presa internationale au scris despre decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. The Associated Press: Ministru roman solicita concedierea.

PSD sustine decizia ministrului Justitiei: raportul lui Toader este profesionist, bazat pe lege, cu argumente solide

Partidul Social Democrat sustine decizia ministrului Tudorel Toader de a propune revocarea din functie a sefei DNA. Raportul ministrului Justitiei contine argumente solide si clare, spune purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre.

Viorica Dancila, despre situatia de la DNA: Justitia trebuie sa fie independenta

Trimisul special al AGERPRES, Daniel Florea, transmite: Justitia trebuie sa fie independenta si treb.

Kovesi iese la atac inainte de anuntul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3219 seconds )